Search

Κομοτηνή: Βανδάλισαν το Υπαίθριο Αθλητικό Κέντρο στο οποίο είχαν γίνει πρόσφατα εργασίες

Υπό ανάπλαση τελεί το Υπαίθριο Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής μετά από χρόνια εγκατάλειψης. Αυτό το διάστημα, γίνεται ο εξωραϊσμός των γηπέδων, με τάπητα, χρωματισμούς και άλλες εργασίες.

Φαίνεται, όμως, ότι ασυνείδητοι δεν είδαν με τόσο θετικό «μάτι» τις εργασίες, προβαίνοντας σε βανδαλισμούς στον χώρο χθες το βράδυ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του xronos.gr τουλάχιστον δύο νεαροί, μπήκαν μέσα στον χώρο με μηχανές και άρχισαν να τουμπάρουν μπογιές που ήταν αφημένες εντός σε βαρέλια για την συνέχεια των εργασιών.

Το ζήτημα καυτηρίασε μέσω facebook ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κομοτηνής Κίμωνας Λεχούδης, γράφοντας: «Ελπίζω να είστε πολύ περήφανοι για το έργο σας …. αν έχετε τόσο πολύ καλλιτεχνική φλέβα είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν μέρη να ασκήσετε το ταλέντο σας …. αφήστε τους αθλητικούς χώρους στους αθλητές … οι «καλλιτέχνες» τους είδους σας έχετε ειδικές παλέτες….στα σπίτια σας».

Για τον βανδαλισμό έχει ενημερωθεί αρμοδίως η Αστυνομία, ενώ αναμένεται αυξημένη επιτήρηση του γηπέδου το προσεχές διάστημα.

Share it