Search

Δύο χρόνια απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας απο το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης!(+photos)

Δύο χρόνια πέρασαν  απο την ημέρα που το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης κατέκτησε το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, οι Ξανθιώτες επικράτησαν 3-0 του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου στο Xanthi Arena χάρη στα γκολ των Τριανταφύλλου, Κοτόπουλου και Γράβα.

Οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης έφεραν μετά απο αρκετά χρόνια ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στην Ξάνθη, έχοντας μια συγκλονιστικά επιβλητική παρουσία σε όλη τους την παρουσία προς την κορυφή της Ελλάδας, χαρακτηριστικά οι μαθητές του Ηλία Καραλίδη σε όλη την πορεία απο τον πρώτο προκριματικό μέχρι τον τελικό είχαν 25 τέρματα ενεργητικό και μόλις 2 παθητικό. Με πρώτο σκόρερ των Γιάννη Ιωάννου που πέτυχε συνολικά 10 τέρματα, ενώ τον ακολούθησαν ο Ηλίας Τσιτσεκίδης με 3 τέρματα ενώ απο δύο τέρματα σημείωσαν οι Κωνσταντίνος Πατσιώρας, Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης, Νεκτάριος Κοτόπουλος, Στράτος Γράβας και Νίκος Τριανταφύλλου.

Στη πορεία του προς την κορυφή της Ελλάδας(θυμηθείτε ΕΔΩ) το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης κέρδισε κατά σειρά τους ΓΕΛ Ελευθερούπολης με 2-0, 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής με 5-0, 1ο ΓΕΛ Γρεβενών με 5-1, 4ο ΓΕΛ Κατερίνης με 3-0, το Κολέγιο Νέα Γενιά Ζηρίδη με 7-1 στον  ημιτελικό του Πανελλήνιο και στον μεγάλο τελικό κέρδισε το 1ο ΓΕΛ Αγρινίου με 3-0. Η ομάδα αποτελούταν κατά βάση απο παιδιά που αγωνιζόταν στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, Κ20 και Κ17, ενώ υπήρχαν και περιπτώσεις όπως ο Ανδρέας Σαμαράς που ανήκε στην αήττητη πρωταθλήτρια ΕΠΣ Ξάνθης  Ασπίδα.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας αγωνίστηκαν οι: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου,  Ιωάννου, Θεοφυλάκης, Πασσαλής, Γράβας, Φάκης, Γκασιμπαγιαζίδης, Τσιτσεκίδης, Μολώνης, Δημητριάδης, Σαμαράς, Δημητρίου, Γκάρας, Κοτόπουλος, Καράμπελας, Τσιεγγελίδης, Γκίκα ενώ στο ρόστερ ανήκε και ο άτυχος Κώστας Δουλγέρης που έχασε τους αγώνες λόγω τραυματισμού

Δείτε παρακάτω μερικά ενδιαφέροντα θέματα απο εκείνη την διοργάνωση που καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου απο το Sportsaddict:

LIVE: Παρακολουθείστε την εξέλιξη των τελικών των Σχολικών Λυκείων σε Αγόρια και Κορίτσια

Ο απολογισμός της Δευτεροβάθμιας Ξάνθης για την φιλοξενία του Final 4 των αγώνων ποδοσφαίρου Λυκείων

Photos: 70κλικ απο το την τελετή λήξης και το φινάλε του Final 4 των Σχολικών αγώνων Λυκείων!

Photos: 2ο ΓΕΛ για κούπα με εμφάνιση “εφτά αστέρων”κόντρα στο Ζηρίδειο!

Photos: Θριαμβευτικά στο Final 4 των Σχολικών το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης που νίκησε και την Κατερίνη!

Share it