Search

Ανοίγει τις πύλες του από Δευτέρα το Πανθρακικό στάδιο! Σε ποιούς θα επιτραπεί η είσοδος!

Δελτίο τύπου εξέδωσε το συμβούλιο του Πανθρακικού σταδίου Κομοτηνής, αποφασίζοντας τα εξής:

“Την Παρασκευή 8.5.2020 στα γραφεία του ΕΑΚ Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής κατόπιν σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης, λαμβάνοντας υπόψη τις εξαγγελίες του Υπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και τα μέτρα επανεκκίνησης του αθλητισμού και της κοινωνίας αποφασίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εγκατάστασης :
Η επαναλειτουργία του ΕΑΚ Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής από τη Δευτέρα 11.5.2020 υπό τους εξής όρους :
1. Το στάδιο θα λειτουργεί κατά τις ώρες 09.00πμ-13.00μμ και 17.00μμ-21.00μμ παρουσία φύλακα.
2. Στην κεντρική είσοδο (η μόνη που θα είναι ανοιχτή) θα παρέχεται το υγειονομικό υλικό, το οποίο παρελήφθη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι αθλητές θα πρέπει να συμπληρώνουν το σχετικό ερωτηματολόγιο.
3. Η είσοδος θα επιτρέπεται στους αθλητές της ΠαραΟλυμπιακής ομάδας.
4. Η είσοδος θα επιτρέπεται στους αθλητές στίβου των Εθνικών Ομάδων και της ΠροΟλυμπιακής.
5. Η είσοδος θα επιτρέπεται για το άθλημα του τένις και μόνο κατόπιν ραντεβού. Ηλικίες 15+.
6. Η είσοδος θα επιτρέπεται στους διαιτητές της λίστας της ΕΠΟ.
7. Η είσοδος θα επιτρέπεται στους αθλητές των ομαδικών αθλημάτων, σε ολιγομελή γκρουπ, χωρίς μπάλα και μόνο κατόπιν ραντεβού. Ηλικίες 15+.
8. Η είσοδος θα επιτρέπεται στους αθλητές των μαχητικών αθλημάτων, σε ολιγομελή γκρουπ και χωρίς σωματική επαφή και κατόπιν ραντεβού Ηλικίες 15+.
Εντός της εβδομάδας θα αποσταλεί ενημερωτικό email σε όλα τα ενεργά σωματεία (σύμφωνα με το Μητρώο που τηρεί η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής), προκειμένου τα σωματεία να δηλώσουν πρόθεση χρήσης της εγκατάστασης (ώρες, μέρες, αγωνιστικό δυναμικό, αθλητικό υλικό) και να καταρτιστεί πρόγραμμα λειτουργίας και χρήσης.
Τα τηλέφωνα για ραντεβού και το email του Σταδίου είναι :

Email : [email protected]

Τηλ : 6972774386

Η επαναλειτουργία του ΕΑΚ Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής από τη Δευτέρα 18.5.2020 αυστηρά και μόνο για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι θα εξεταστούν στα προβλεπόμενα αθλήματα για την εισαγωγή τους στις στρατιωτικές, αστυνομικές, πυροσβεστικές σχολές, στις σχολές φυσικής αγωγής και αθλητισμού, υπό τους εξής όρους :
1. Το στάδιο θα λειτουργεί κατά τις ώρες 09.00πμ-13.00μμ και 17.00μμ-21.00μμ παρουσία φύλακα.
2. Στην κεντρική είσοδο (η μόνη που θα είναι ανοιχτή) θα παρέχεται το υγειονομικό υλικό, το οποίο παραλάβαμε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι μαθητές-αθλητές θα πρέπει να συμπληρώνουν το σχετικό ερωτηματολόγιο.
3. Για την είσοδο και ταυτοποίησή τους οι μαθητές-αθλητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους α) αντίγραφο του δελτίου ταυτότητας και β) αντίγραφο της αίτησης – δήλωσης υποψηφίου στις Πανελλήνιες εξετάσεις, στο οποίο θα έχει σημειωθεί η επιλογή συμμετοχής στις αντίστοιχες σχολές.
4. Οι προπονητές των αθλητών θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και να έχουν πάρει όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής (μάσκα, γάντια, αντισηπτικό, κλπ)
5. Το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο αθλουμένων εντός του σταδίου είναι τα δεκαπέντε (15) άτομα.
6. Οι μαθητές-αθλητές δε θα επιτρέπεται να προπονηθούν στις ρίψεις και στο άλμα εις ύψος προς το παρόν.
7. Οποιοσδήποτε άλλος εισέρχεται στο στάδιο ιδιαίτερα τις ώρες τις οποίες προπονούνται οι μαθητές-αθλητές θα ελέγχεται από το προσωπικό.
Όλοι μας επιθυμούμε την ταχεία επιστροφή στην κανονικότητα, στον αθλητισμό και στην κοινωνική ζωή. Δεν επιθυμούμε να αποκλείσουμε και να απαγορεύσουμε σε κανένα το αγαθό της άθλησης. Ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμοδίων, όπως επίσημα μας αποστέλλονται και όχι όπως διαρρέουν και απευθυνόμαστε στην υπομονή και την υπευθυνότητα όλων.
Περνάμε ήδη στο ελεγχόμενο στάδιο επαναλειτουργίας της εγκατάστασης, με την ελπίδα και την επιθυμία, η υπεύθυνη στάση των αθλουμένων και τα μέτρα της διοίκησης να επιτρέψουν σύντομα τη χρήση από αθλητές ατομικών αθλημάτων, σωματεία και μαζικό αθλητισμό.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση, την υπομονή και τη συνεργασία.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ”

Share it