Search

Photos: Τέσσερα χρόνια απο την ημέρα που η ομάδα Region’s της ΕΠΣ Ξάνθης κατέκτησε την κορυφή της Ελλάδας

Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια(7/5/2016) απο την ημέρα που ο τίτλος στο εγχώριο Κύπελλο Περιφερειών, γνωστότερο ως Region’s Cup, κατέκτησε η μικτή ομάδα ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Η ΕΠΣ Ξάνθης έγινε η πρώτη ομάδα από την Θράκη και γενικότερα από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ που κατακτά το τρόπαιο, επικρατώντας με 2-0 της ΕΠΣ Εύβοιας στο γήπεδο της Κατερίνης. Οι “χρυσοί” σκόρερ του ξανθιώτικου θριάμβου ήταν οι Γιάννης Καραγκιόζης και Πάρης Κοτόπουλος. Ενώ πέρα απο την κούπα οι ξανθιώτες κέρδισαν και την συμμετοχή τους α’ προκριματική φάση, στο Σαν Μαρίνο.

Για την ιστορία στον μεγάλο τελικό η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού παρατάχθηκε με τους: Γιάννη Ρούφο, Αλήογλου Γκιουνγκιόρ, Αλέξανδρο Σαρηγιαννίδη, Χακή Τζαμπάζ, Αλέξη Μπουνταγκίδη, Κωνσταντίνο Τουργαίδη, Λάζαρο Μαυρόπουλο, Στέλιο Τουργαίδη, Πέτρο Σαρηγιαννίδη, Γιάννη Καραγκιόζη και Πάρη Κοτόπουλο. Ενώ στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν επίσης οι Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος, Δημήτρης Μυλωνάς, Χάρης Κατσής, Σάββας Μπαϊρακταρίδης, Κώστας Μπουργλόγλου, Στέλιος Κοτζάκελης, Μπάμπης Κυριαζίδης, Γιώργος Τερζάκης, Στέλιος Τζαρτάκης, Μαρίνος Ψωμάς, Κωνσταντίνος Κουτσομιχάλης, Κυριάκος Καραπαζαρλής και Παναγιώτης Ζάικος

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του τελικού και της απονομής του τίτλου ΕΔΩ

http://

Share it