Search

Ψηφίστε: Ποιοι είναι οι κορυφαίοι κεντρικοί του ΑΟ Ορεστιάδας;

Οι αναγνώστες του SportAddict.gr μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι!

Από την Δευτέρα 13 Απριλίου, τίθεται ένα ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε έχοντας στην διάθεση σας κάποιες επιλογές, για την ανάδειξη των κορυφαίων. Η αρχή γίνεται με τον ΑΟ Ξάνθη, ενώ ακολουθούν οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης (βόλεϊ), Πανθρακικός (ποδόσφαιρο) και ο ΑΟ Ορεστιάδας (βόλεϊ).

Μέσα από την ψηφοφορία θα αναδείξετε τους Κορυφαίους των παραπάνω ομάδων (ενδεκάδα και προπονητή για τις ομάδες ποδοσφαίρου, επτάδα και προπονητή για τις ομάδες βόλεϊ), από το 1980 και έπειτα, πλην της Ξάνθης για την οποία θα αναδείξετε την καλύτερη ενδεκάδα παικτών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας στην Α’ Εθνική, από το 1989 δηλαδή μέχρι και σήμερα.

Ξεκινάμε;

Από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη (14/5) μπορείτε να ψηφίζετε έτσι ώστε να αναδείξετε τους κορυφαίους κεντρικούς που έχουν φορέσει τη φανέλα της Ορεστιάδας. Σε αυτή την κατηγορία έχετε δικαίωμα να ψηφίσετε μέχρι 2 παίκτες.

Δύο λόγια για τους υποψηφίους:

Αντώνης Τσακιρόπουλος: Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες κεντρικούς. Έπαιξε στην Ορεστιάδα μέχρι το 1995 και με τις μεγάλες εμφανίσεις του κέντρισε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που τον απέκτησε. Με τους «ερυθρόλευκους» κατέκτησε 5 πρωταθλήματα Ελλάδας, 4 Κύπελλα Ελλάδας και 2 Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης. Βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος με 393 συμμετοχές.

Νίκι Ζελιάσκοφ: Από τους ξένους που αγαπήθηκαν πολύ στην Ορεστιάδα. Μέλος της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του ’90 όταν η Ορεστιάδα χτυπούσε στα ίσια το πρωτάθλημα αν και δεν μπόρεσε να το κατακτήσει. Συμπαίκτης με το Νίκο Σαμαρά και όλα τα υπόλοιπα αστέρια εκείνης της ομάδας.

Μίλαν Τζούριτς: Ο πατέρας του Δημήτρη Τζούριτς ήταν και αυτός αθλητής και μάλιστα σπουδαίος. Έφτασε στην Ορεστιάδα το 1992 και με το ταλέντο του κέρδισε κατευθείαν της καρδιές όλων. Ένας από τους καλύτερους κεντρικούς που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα.

Στέλιος Κεμανετζής: Παίκτης «σημαία» του ΑΟ Ορεστιάδας. Όλη του η καριέρα συνδεδεμένη με την «πράσινη» φανέλα, έχει ζήσει όλες τις μεγάλες στιγμές της ομάδας τη δεκαετία του ’90, ενώ την υπηρέτησε και ως προπονητής στην συνέχεια.

Γιώργος Παπάζογλου: Πριν κατέβει στην Αλεξανδρούπολη και φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος με τον Εθνικό, ο Παπάζογλου είχε γράψει την δική του ιστορία στην Ορεστιάδα. Ακόμη ένα από τα «χρυσά» παιδιά της δεκαετίας του ’90 με Σαμαρά, Κεμανετζή κ.τ.λ.

Μπλάζο Μίλιτς: Ο Μαυροβούνιος αγωνίστηκε στην Ορεστιάδα τη σεζόν 2014-15, αναδείχθηκε MVP στην 5η αγωνιστική και πρόσφερε λύσεις στο μπλοκ αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

[poll id=”34″]

Share it