Search

Χαρδαλιάς: «Αν όλα πάνε καλά, ελεύθερες οι μετακινήσεις σχεδόν σε όλη τη χώρα από 18 Μαΐου»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, πρόσθεσε, όμως, ότι αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, οι μετακινήσεις θα είναι ξανά ελεύθερες σχεδόν σε όλη τη χώρα από τις 18 Μαΐου!

«Φαίνεται ότι η ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης. Είναι προτιμότερο να πάμε αργά, παρά να γυρίσουμε πίσω», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Συνέστησε, μάλιστα, υπομονή έως τις 18/5, λέγοντας πως «αν όλα πάνε καλά», από τότε θα είναι δυνατές οι μετακινήσεις, χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς, σχεδόν σε όλη την Ελλάδα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε, εξάλλου, χθες έγιναν δύο συλλήψεις ιδιοκτητών καφέ-μπαρ που λειτούργησαν παράνομα τα καταστήματα τους. Στους συλληφθέντες επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, σημείωσε ο κος Χαρδαλιάς και διευκρίνισε ότι τις τελευταίες μέρες έχουν σημειωθεί από τις αρμόδιες αρχές 18 παραβάσεις και 19 συλλήψεις για παράνομη λειτουργία επιχειρήσεων.

Share it