Search

Empty chairs την Τετάρτη στην Πλατεία Ξάνθης. Η εστίαση και τα καφέ ζητούν βιώσιμες λύσεις

Η εκδήλωση εκδήλωση «empty chairs»  των Σωματείων Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Καφέ-Μπαρ Νομού Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης παρά την καταρρακτώδη βροχή .

Με τη συμβολική διαμαρτυρία των «άδειων καρεκλών» έδωσαν σαφές μήνυμα ότι η εστίαση-διασκέδαση -καφέ μπαρ “δεν αντέχουν άλλο” και πρέπει να βρεθούν άμεσες βιώσιμες λύσεις. Προτεραιότητα μας είναι η δημόσια υγεία και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

“Μέλημά μας όμως είναι να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας ζωντανές και μέσα από αυτές να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας. Διεκδικούμε την ζωή μας,την υγεία μας,το μέλλον μας και τις θέσεις εργασίας αλώβητες.

Απαιτούμε : 1. Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 6% χρηματοδότηση των επιχειρήσεων του κλάδου. 2. Επιδότηση της εργασίας και όχι της ανεργίας. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για την παρουσία τους.

Θερμά ευχαριστούμε τον επιχειρηματία του express copy κ.Γιώργο Τόντρια που ανέλαβε αφιλοκερδώς τα εκτυπωτικά της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ της Ξάνθης που στήριξαν την προσπάθειά μας!” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Share it