Search

Ψηφίστε: Ποιοί είναι οι κορυφαίοι επιθετικοί του Πανθρακικού;

Οι αναγνώστες του SportAddict.gr μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι!

Από την Δευτέρα 13 Απριλίου και για το επόμενο διάστημα, θα τίθεται ένα ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε έχοντας στην διάθεση σας κάποιες επιλογές, για την ανάδειξη των κορυφαίων του ΑΟ Ξάνθη (ποδόσφαιρο), του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (βόλεϊ), του Πανθρακικού (ποδόσφαιρο) και του ΑΟ Ορεστιάδας (βόλεϊ).

Μέσα από την ψηφοφορία θα αναδείξετε τους Κορυφαίους των παραπάνω ομάδων (ενδεκάδα και προπονητή για τις ομάδες ποδοσφαίρου, εξάδα και προπονητή για τις ομάδες βόλεϊ), από το 1980 και έπειτα, πλην της Ξάνθης που θα αναδείξετε την καλύτερη ενδεκάδα παικτών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας στην Α’ Εθνική απο το 1989 δηλαδή μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα όσοι δεν είστε ακόμη μέλη στην μεγάλη παρέα του Sportsaddict στο facebook κάνετε like στην σελίδα μας για να συμμετέχετε στους διαγωνισμούς, κουίζ αλλά και να παρακολουθείτε την καθημερινή ζωντανή εκπομπή της ομάδας του σαιτ, κάντε like ΕΔΩ

Συνεχίζουμε λοιπόν με την ανάδειξη των δύο κορυφαίων επιθετικών που φόρεσαν την φανέλα του Πανθρακικού σε Α’ και Β’ Εθνική, στην σύγχρονη ιστορία του απο το 2000 και έπειτα. Η ψηφοφορία ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (13/5). Έχετε δικαίωμα να ψηφίζετε έως 2 ποδοσφαιριστές.

Δύο λόγια για τους υποψήφιους επιθετικούς:

Βαγγέλης Κοντογουλίδης: Αγωνίστηκε στον Πανθρακικό από το 2011 ως το 2013, προερχόμενος από τα Τρίκαλα και αποχωρώντας για την Παναχαϊκή. Κατέγραψε 45 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ.

Marama Vahirua: Ο Ταϊτηνός φορ είχε μια γεμάτη σεζόν στην Κομοτηνή το 2012-2013, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τη Νανσί, μετρώντας 30 εμφανίσεις, 5 γκολ και 4 ασίστ.

Abdul Diallo: Ο φορ από την Μπουρκίνα Φάσο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανθρακικού από το 2006 προερχόμενος από την Γιενένγκα, ως τον Ιανουάριο του 2010 ουσιαστικά, όταν και αποχώρησε αρχικά ως δανεικός στη Πάφο και στον Ιωνικό και εν συνεχεία στη Καλλιθέα. Μέτρησε 88 συμμετοχές, 18 γκολ και 3 ασίστ.

Δημήτρης Σουάνης: Aγωνίστηκε στη Κομοτηνή από το 2005 προερχόμενος από την Κεφαλλονιά ως το 2008 όταν και αποκτήθηκε από την Skoda Ξάνθη. Στη Β’ Εθνική μέτρησε 55 συμμετοχές και 14 γκολ.

Νίκος Σουλτανίδης: Ο Κομοτηναίος φορ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ομάδα της πόλης του το δεύτερο μισό της σεζόν 2006-2007 προερχόμενος από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ το 2010 επέστρεψε και πάλι, από την Καβάλα αυτή τη φορά και αγωνίστηκε για 2 χρόνια πριν μεταγραφεί και πάλι στον Κιλκισιακό. Μέτρησε 55 συμμετοχές, 17 γκολ και 1 ασίστ.

Ronny Van Es: Ο Ολλανδός μπορεί να αγωνίστηκε μόνο για μια σεζόν με τα πράσινα (2007-2008), προερχόμενος από τη Στορμβόγκελς και αποχωρώντας για την Πάφο, όμως το όνομά του θα μείνει άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του συλλόγου, καθώς το δικό του τέρμα στο ματς με τον Ηλυσιακό, έστειλε τον Πανθρακικό για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Super League. Εκείνη τη σεζόν κατέγραψε 22 συμμετοχές και 10 τέρματα.

Βλάσης Καζάκης: Ο Ιασμιώτης επιθετικός ήρθε στον Πανθρακικό το καλοκαίρι του 2009 από τον Ατρόμητο και αγωνίστηκε ως τον Ιανουάριο του 2011 όταν και αποχώρησε για λογαριασμό της Skoda Ξάνθης. Μέτρησε 42 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ.

Filip Arsenijevic: Ο Σέρβος αποκτήθηκε από την Γιαβόρ το 2009 και έμεινε ως το 2011 όταν και αποχώρησε για την Γιαγκόντινα. Μέτρησε 37 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αγωνίστηκε στον Πανθρακικό τη σεζόν 2012-2013, προερχόμενος από τη Θέλτα και αποχωρώντας για τον Ατρόμητο, πραγματοποιώντας φοβερές εμφανίσεις και πετυχαίνοντας μερικά αξέχαστα τέρματα, όπως αυτό κόντρα στην παλιά του ομάδα τον Παναθηναϊκό στο 83′. Πραγματοποίησε 29 συμμετοχές και είχε 12 γκολ και 2 ασίστ.

Igor: Ο Βραζιλιάνος έμεινε στην Κομοτηνή για 3 χρόνια και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του Πανθρακικού στην Super League. Ήρθε το 2013 από τη Σαλαμάνκα και το 2016 όταν ο Πανθρακικός υποβιβάστηκε και πάλι από την κορυφαία κατηγορία, αποχώρησε για τη Δόξα Δράμας. Μέτρησε 80 συμμετοχές, με 25 γκολ και 5 ασίστ.

Δημήτρης Χασομέρης: Αγωνίστηκε στον Πανθρακικό από το 2013 προερχόμενος από τη Λάρισα ως το 2016 όταν και συνέχισε να αγωνίζεται στα Τρίκαλα. Ο Κομοτηναίος φορ μέτρησε 74 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ.

Nicolas Diguiny: Ήρθε στη Κομοτηνή το 2014 από την Πουά και έμεινε ως το 2016 όταν και αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο. Με τον Πανθρακικό κατέγραψε 57 συμμετοχές, 8 γκολ και 5 ασίστ.

http://[poll id=”33″]

Share it