Search

Πριν τις 21 Μαΐου δεν ανοίγουν τα γυμναστήρια, προς οριστική διακοπή πάει η Volley League

Ήταν που ήταν δύσκολο το παζλ επανεκκίνησης της Volley League, το έκανε ακόμη πιο δύσκολο, σχεδόν άλυτο, η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος με τα μέλη της Υγειονομικής Επιτροπής του Υφυπουργείου Αθλητισμού υπό την παρακολούθηση του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου.

Η ανάγκη άμεσης επανεκκίνησης από την πλευρά της ΕΣΑΠ προκειμένου να μην χαθεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα φέρει 120 χιλιάδες ζεστά ευρώ στο ταμείο της δεν φαίνεται να συγκίνησε ιδιαίτερα τα μέλη της Επιτροπής τα οποία μπορεί να έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν ωστόσο με γνώμονα την υγεία έβαλαν τα… δύσκολα στον προγραμματισμό και όχι μόνο, όπως αναφέρει η σελίδα «ΣΤΟ ΦΙΛΕ».

Για να ανοίξουν τα γυμναστήρια θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τις 21 Μαΐου. Μέχρι τότε πρέπει να έχει επικυρωθεί το πρωτόκολλο υγείας της ΕΣΑΠ που έχει στείλει στην Επιτροπή. Αν με το καλό οι παίκτες μπουν 22 Μαΐου για προπονήσεις τότε το πρωτάθλημα δεν θα μπορεί να ξεκινήσει πριν το τελευταίο 10ημερο του Ιουνίου.

Ακόμη και να γίνει αυτό οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν τεστ τα οποία μόνο φθηνά δεν είναι ειδικά για ένα ταμείο όπως είναι της ΕΣΑΠ που δεν το λες και …γεμάτο. Το παζλ επανεκκίνησης πλέον δύσκολα λύνεται αφού χρειάζεται χρόνος και χρήμα…

Share it