Search

Τέλος για φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών και η Ευρωλίγκα Γυναικών στο πόλο

Η LEN αποφάσισε τη Δευτέρα την οριστική ματαίωση του φετινού Champions League ανδρών καθώς και της Euroleague γυναικών.

Ο Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα με συμμετοχή στην πρώτη διοργάνωση, ενώ στις γυναίκες μετείχαν ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη, με τις «ερυθρόλευκες» να έχουν κερδίσει τον πρώτο προημιτελικό στο Χαλάνδρι.

Όπως έκανε γνωστό η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου, ματαιώθηκαν οριστικά οι δύο διοργανώσεις.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το fosonline.gr ματαιώνεται και το Final 4 του LEN Trophy γυναικών, όπου θα λάμβαναν μέρος οι τέσσερις ομάδες που θα αποκλείονταν από την προημιτελική φάση της Euroleague.

Από εκεί και πέρα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης, καταδύσεων, καλλιτεχνικής και ανοιχτής θάλασσας Ανδρών – Γυναικών, που κανονικά ήταν να διεξαχθεί τον Μάιο στη Βουδαπέστη, στη συνέχεια μετατέθηκε για τον Αύγουστο και τελικά αναβλήθηκε οριστικά για φέτος, έγινε γνωστό πως μετατίθεται για τον Μάιο του 2021, επίσης στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Τέλος, το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2022, ενώ τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των άλλων αθλημάτων!

Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της LEN για την επόμενη τετραετία θα πραγματοποιηθούν στις 7 ή 14 Νοεμβρίου 2020.

Share it