Search

Πρωταθλητής της Β’ ΕΠΣ Θράκης ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων!

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ να βάλει τέλος στα Πρωταθλήματα των Ενώσεων, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων στέφεται ουσιαστικά Πρωταθλητής της Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Ουσιαστικά, επειδή ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί από την Ομοσπονδία, αν οι ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών των Ενώσεων, θα στεφθούν και θα αναδειχθούν και τυπικά και επίσημα Πρωταθλητές, ή αν απλώς θα επικυρωθεί η βαθμολογία ως έχει και θα κάνουμε λόγο για τον “1ο-πρωτοπόρο” κάθε κατηγορίας.

Τόσο με αυτό το ζήτημα όσο και με το τι μέλλει γενέσθαι με τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Θράκης, αναμένεται να προκύψουν χρήσιμες πληροφορίες, ανακοινώσεις και αποφάσεις, όχι απαραίτητα οριστικές, από το προσεχές πρώτο συμβούλιο της Ένωσης, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα στην ΕΠΣ Θράκης είναι αρκετά, αφού μπορεί βάσει προκήρυξης να ανέρχονται από την Β’ κατηγορία 3 ομάδες (Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Νέα Ρωμά, Ένωση Ασωμάτων), ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε το αν θα υποβιβαστούν οι 2 τελευταίες της Α’ κατηγορίας, ούτε ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν τη νέα σεζόν στην Α΄ΕΠΣ Θράκης.

Παράλληλα τίθεται και και το ζήτημα με την 3η θέση της βαθμολογίας της Β’ ΕΠΣ Θράκης, την οποία κατείχε την ώρα της διακοπής η Ένωση Ασωμάτων, με την Δόξα Προσκυνητών όμως να βρίσκεται 3 βαθμούς πιο πίσω, έχοντας πραγματοποιήσει και το ρεπό της.

Share it