Search

Ανδρεόπουλος: «Ο Κασαμπαλής έχει θέση στην Εθνική, περιμένουμε την επιστροφή του Τζούριτς»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ε.Ο.ΠΕ. στο instagram ήταν ο Ομοσπονδιακός προπονητής και κόουτς του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία του κορονοϊού, αναφέρθηκε στο παρόν και το μέλλον της Εθνικής και ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους θα ανέβει επίπεδο το Ελληνικό ανδρικό βόλεϊ.

Στάθηκε στην έλλειψη πασαδόρων και τόνισε πως παίκτες όπως ο Εβρίτης Σταύρος Κασαμπαλής έχουν θέση στην Εθνική Ελλάδας, ενώ σημείωσε πως πιστεύει στον Δημήτρη Τζούριτς και πως μπορεί να επιστρέψει εκ νέου σε υψηλό επίπεδο:

«Οι πασαδόροι αναπτύσσονται αργά και θέλουν χρόνο με πολλά παιχνίδια στις πλάτες του. Είναι ένας από τους προβληματισμούς μας για αυτή τη θέση, αλλά είμαι αισιόδοξος. Αθλητές όπως ο Γαλιώτος, ο Κασαμπαλής μπορούν με δουλειά και καθοδήγηση να έχουν θέση», είπε ο κ. Ανδρεόπουλος.

«Ο Δημήτρης είναι σπουδαίος παίκτης και τον περιμένουμε. Πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια και πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο για την προσπάθεια. Πάλεψε αλλά για άλλη μία φορά ήταν άτυχος άλλα έδειξε ότι μπορεί να επανέλθει στο υψηλό επίπεδο. Είναι ένα όπλο που διαθέτει η Εθνική», τόνισε για τον επίσης Εβρίτη Τζούριτς.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του ΕΔΩ.

Share it