Search

Ανάλυση του αγώνα: Ντιναμό Μινσκ – Σλατσκ

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας με την Ντιναμό Μινσκ να μετράει 10 νίκες στα 15 τελευταία με Σλασκ και τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από τέσσερα σερί G/G στο φετινό πρωτάθλημα.

Κάνε στην betshop εγγραφη και παίξε νόμιμα

Τέλειο ντεμπούτο για τον κόουτς Κούτσουκ στον πάγκο της Ντιναμό, ο οποίος με δυο μόλις προπονήσεις την οδήγησε στο σπουδαίο διπλό επί της Σμολεβίτσι (3-1). Μέσα στην περασμένη εβδομάδα δούλεψε επάνω στην τακτική, ενώ να σημειωθεί πως ο αποκλεισμός της Σλάβια Μοζίρ πριν λίγα 24ωρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου της έδωσε το τελευταίο εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Από πλευράς αγωνιστικών είναι πλήρης.

Στον αντίποδα, η Σλατσκ συνεχίζει να εντυπωσιάζει παρά τα οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν. Η αγωνιστική της πορεία διευκολύνει την Διοίκηση, η οποία μπορεί πιο εύκολα να έρθει σε συμφωνία με χορηγούς. Στα καθαρά αγωνιστικά, μετά και το εντός έδρας 3-2 επί της Μπαλσίνα συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Θα της λείψει απόψε ο βασικός μπακ Κριβούλκιν (2/0). 

Εκτίμηση: Ας μην το κρύβουμε, περιμένουμε ματς με γκολ, με δεδομένα τα εκατέρωθεν αμυντικά προβλήματα των δυο συλλόγων. Σε τιμές άνω του 1.85 το Over 2,5 έχει αξία. 

Share it