Search

Αίτημα αναδιάρθρωσης και ανόδου στη νέα ενοποιημένη Β’ Εθνική των 8 πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι διοικήσεις των 8 ομάδων που μετά την επικύρωση των βαθμολογιών απο την ΕΠΟ, εξασφάλισαν τον τίτλο του πρωταθλητή στους ομίλους της Γ΄ Εθνικής.

Οι ομάδες όπως σημειώνει το Liganews ζητούν βιώσιμες λύσεις, στη μετά-κορονοϊού εποχή, με αναδιάρθρωση και άνοδό τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.  Zητούμενo τους είναι η συγχώνευση της Super League 2 με τη Football League, ώστε να γίνει η Β’ Εθνική με δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς-Νότος).

Οι οκτώ πρωταθλητές είναι ως γνωστόν οι Πανσερραϊκός (1ος), Αλμωπός Αριδαίας (2ος), Πιερικός (3ος), Πόντιοι Κοζάνης (4ος), Καλλιθέα (5ος), Ρόδος (6ος), Αστέρας Βλαχιώτη (7ος) και Επισκοπή (8ος). Πάντως το ζήτημα της αναδιάρθρωσης είναι κάτι που απασχολεί και την Super League 2 όσο και την Football League που την Δευτέρα θα συζητήσουν ξανά το θέμα στην Γ.Σ. που έχουν, με το μεγάλο βραχνά όλων των ομάδων πάντως να ειναι το θεμα των εσόδων και των τηλεοπτικών μετά την γνωστοποίηση του κ. Αυγενάκη πως η ΕΡΤ δεν θα συνεχίσει να είναι χρηματοδότης των ομάδων

 

Share it