Search

Ανάλυση του αγώνα: Βίγκβαμ Σμολέβιτσι – Ζβέζντα Μινσκ

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Ουδέτερη τοποθεσία και σε απόσταση 41 χλμ. Από την φυσική έδρα της Σμολέβιτσι και 95 χλμ. Από εκείνην της Ζβέζντα Μινσκ.

Όλες οι sportingbet προσφορές* συγκεντρωμένες 

Εξακολουθεί να είναιδίχως νίκη στο πρωτάθλημα μετρώντας τρία «Χ» στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τη Ντιναμό Μινσκ με το σκορ να την κολακεύει. ΣΕ γενικές γραμμές δείχνει  να έχει πολλά προβλήματα ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ σαφέστατα την έχει επηρεάσει το γεγονός ότι δεν παίζει στη φυσική της έδρας, αλλά στο Μπόρισοφ (γίνονται έργα στο γήπεδο της). 

Από την άλλη, η Ζβέζντα ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με 3/3 νίκες, εν συνεχεία όμως υπέστη τρεις διαδοχικές ήττες και μάλιστα με προβληματικές εμφανίσεις. Τελευταία αυτή από τη Νεμάν χάνοντας  με 3-0 σε ένα ματς, όπου παρουσιάστηκε διπρόσωπη. Το κακό της δεύτερο ημίχρονο της στοίχισε (όλα τα τέρματα από τα μισά της επανάληψης και μετά). Έχει φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα και ίσως της στοιχήσει σήμερα.

Εκτίμηση: Τα λίγα τέρματα έχουν τον πρώτο (και τελευταίο) λόγο στο ματς. Επιλογή μας δικαίως θα λέγαμε πως είναι το Under 2,5 γκολ.

Share it