Search

Συμμετοχή Έλληνα από την Αγγλία με εβρίτικο παρελθόν στα σεμινάρια του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου!

Διαδικτυακά σεμινάρια προπονητικής πραγματοποιήθηκαν από τον σύνδεσμο προπονητών Έβρου με μεγάλη επιτυχία και εξαιρετικούς επωνύμους ομιλητές.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ομιλία ενός νεαρού Έλληνα προπονητή εν ονόματι Amadeus Νικόλαος Clements, με θέμα “Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ- Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ”.

Ο 26χρόνος τεχνικός έχει λάβει το καλύτερο μαθητικό βραβείο από το κορυφαίο πανεπιστήμιο του κόσμου στον κλάδο της προπονητικής (University of Birmingham), για αποφοίτηση με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία μεταπτυχιακού διπλώματος. Είναι κοντά στο να αποκτήσει το UEFA Α και με την ομιλία-παρουσίαση που πραγματοποίησε άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και μακάρι στο μέλλον να διαπρέψει στο εξωτερικό που βρίσκεται (προπονητής ακαδημιών Peterborough United) και να τον δούμε και σε υψηλότερο επίπεδο.​

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Amadeus είναι γιος της Ιωάννας Κωνσταντινίδου, πρώην διεθνής διαιτητής FIFA, Super League για 8 χρόνια και αρχιδιαιτητής. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το στρατιωτικό του στην Αλεξανδρούπολη όπου παράλληλα συμμετείχε στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Εθνικού.

Share it