Search

Αποχαιρέτησαν τον Μάνο Καζαντζόγλου ΕΠΣ Θράκης και ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου!

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ΕΠΣ Θράκης, ΕΠΣ Καβάλας και ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου των δύο ενώσεων, για τον Μάνο Καζαντζόγλου που έφυγε από αυτή τη ζωή χθες το μεσημέρι. Αναλυτικά:

ΕΠΣ Θράκης

“Ο Πρόεδρος , το ΔΣ και το προσωπικό της ΕΠΣ Θράκης εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Εμμανουήλ Καζαντζόγλου ,26χρονου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου και προπονητή της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, . Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης πενθεί σήμερα.
«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».”

Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣ Θράκης

“Η επιτροπή διαιτησίας και οι διαιτητές της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον απρόσμενο θάνατο του Μάνου Καζαντζόγλου , 26 χρονου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου και προπονητή της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.
Φίλε Μάνο καλό παράδεισο
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του”

ΑΣ Παγγαίο

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας άλλα και όλη η οικογένεια του σωματίου μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συντοπίτη μας και πρώην ποδοσφαιριστή τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής μας Μανώλη Καζαντζόγλου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο Μανώλη…”

Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας

“Το Δ.Σ και όλοι οι παίκτες μας εκφράζουν τα βαθειά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του δικού μας παιδιού Μανώλη Καζαντζόγλου καλό ταξίδι να μας προσέχεις από εκεί ψηλά…”

Πανθρακικός

“Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Εμμανουήλ Καζαντζόγλου, 26χρονου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου και προπονητή της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Δόξα Σώστη

“Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού Μάνου Καζαντζόγλου.
Συλλυπητήρια και στην ομάδα του την Αναγέννηση Θρυλορίου.
Απο τους παίκτες μας, συναδέλφους του και συμφοιτητές του και από ολόκληρη την ομάδα μας.
Ένα μεγάλο κρίμα και βαρύ πένθος σε όλο το τοπικό μας ποδόσφαιρο.”

ΠΑΟΚοσμίου

“Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Κοσμίου εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα Μάνου Καζαντζόγλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και δύναμη στους οικείους του στις δύσκολες αυτές ώρες”

Νέα Ρωμά

“Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΑ ΡΩΜΑ εκφραζουν τη Βαθια τους θλιψη για τον αδοκητο θανατο του ΕΜΜΑΝΝΟΥΗΛ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ.. ΣΥΛΛΥΠΗΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΑΣΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ”

Κομψάτος Πολυάνθου

“Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Κομψάτου Πολυάνθου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μάνο Καζαντζόγλου.”

Πόντος Θρυλορίου

“Ο Ποντος Θρυλοριου συμπαραστέκεται στην οικογένεια του Μάνου Καζαντζογλου και ως ένδειξη τιμής προς το πρόσωπό του αγαπητού από όλους Μάνου εκφράζει δημοσίως συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αλλά και προς την Αναγέννηση Ποντιων Θρυλοριου και τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και θα καταθέσει στεφάνι την δύσκολη στιγμή της ταφής του νεαρού ποδοσφαιριστή.”

Θράκες Κομοτηνής

“Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας «ΘΡΑΚΕΣ Κομοτηνής», όντας συντετριμμένοι απο τον άδικο χαμό του αξιόλογου προπονητή Μανου Καζατζόγλου αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικειους του.”

Share it