Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Αποσύρει τη φανέλα με το “5” η Αναγέννηση Ποντίων! Το “αντίο” του Θρυλορίου και του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στον Μάνο Καζαντζόγλου!

Το δικό τους “αντίο” είπαν στον Μάνο Καζαντζόγλου, η μέχρι πρότινος ομάδα του, Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, αλλά και ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής, στον οποίο αγωνιζόταν πέρυσι και πλέον παρέμενε προπονητής των ακαδημιών του.  Αξιοσημείωτη η απόφαση της Αναγέννησης να αποσύρει οριστικά τη φανέλα με το νούμερο 5 και να την παραδώσει στην οικογένεια του εκλιπόντος. Αναλυτικά:

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

“Αντίο παικταρά ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου …..να μας προσέχεις από εκεί ψηλά …..”

“Ως κεραυνός εν αιθρία έφτασε στα αυτιά μας η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ποδοσφαιριστή μας Καζαντζόγλου Μάνου. Το ΔΣ μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε τα κάτωθι :
1) Να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία
2) Να αποστείλει στεφάνι στην κηδεία του
3) Να παραδώσει στους γονείς του την φανέλα με το νούμερο 5
4) Να αποσύρει οριστικά το νούμερο 5 από τις εμφανίσεις της ομάδας ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του στο σύλλογο
5) Να στείλει μέσω τύπου τα συλλυπητήρια της διοίκησης του προπονητη και όλων των παικτών ευχόμενοι καλό παράδεισο

 

ΠΑΟΚ Κομοτηνής

“Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι γονείς, οι αθλητές και όλη η οικογένεια της Ακαδημίας Πάοκ Κομοτηνής αισθανόμαστε συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό του προπονητή μας Μάνου Καζαντζόγλου από παθολογικά αίτια, ενώ βρισκόταν σε σωματική άσκηση στο Δήμο Παγγαίου προς την Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο, συνεργάσιμο, μεταδοτικό και προπάντων αγαπητό άνθρωπο που προπονούσε το τμήμα Κ8 της Ακαδημίας μας. Μέσα από την προσωπικότητα που είχε και τις γνώσεις που διέθετε αποτελούσε έμπνευση για τα ίδια τα παιδιά με κύριο στόχο τη βελτίωση τους αλλά παράλληλα δημιουργώντας έναν ισχυρό χαρακτήρα.

Γεννήθηκε στις 1-11-1994 με καταγωγή από τη Νικήσιανη και το Παλαιοχώρι Καβάλας. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Αιγαίου και σπουδαζε στο 2ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Η ποδοσφαιρική του εμπειρία ήταν στην Καλλονή U20, Παγγαίο, Πάοκ Κομοτηνής και Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, διανύοντας την προπονητική του καριέρα στις τάξεις της Ακαδημίας μας από 10-1-19 έως και σήμερα.”

Share it