Search

Θλίψη στο βόλεϊ του Έβρου, «έφυγε» μόλις στα 38 του χρόνια ο Κωστής Πατσιάς

Δυστυχώς μία ακόμη δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή, βυθίζοντας στο πένθος το Σουφλί και τον αθλητισμό του Έβρου.

Ο Κωστής Πατσιάς, από τους πιο παλιούς παίκτες του Έβρου Σουφλίου, που πανηγύρισε πρωταθλήματα με την ομάδα της καρδιάς του όντας βασικό στέλεχος με προπονητή το Νίκο Μούχλια, δεν είναι πλέον κοντά μας. «Έφυγε» μόλις στα 38 του, όπως λέγεται από ανακοπή καρδιάς.

Ο Πατσιάς που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί με το Σουφλί στην Α2 λόγω της μη συμμετοχής της ομάδας, το έκανε πέρυσι με τον Άθλο Ορεστιάδας φορώντας τη φανέλα του για μία σεζόν.

Οι αποχαιρετισμοί προς τον Κωστή πολλοί όπως του πρώην συμπαίκτη του στον Έβρο Βασίλη Μούχλια που έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Μακάρι όλοι να αγαπήσουν το βόλεϋ όπως εσύ… Καλό ταξίδι Κωστή”, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία:

Συγκίνηση προκαλεί και το αντίο από τις ανηψιές του που τόσο αγαπούσε: “Βιάστηκες αγγελε μου….Ηθελες να πετάξεις γρήγορα από κοντά μας.Δεν μπόρεσα ποτέ να σου πω αντίο. Δεν μπόρεσα πότε να σ πω πόσο σ’αγαπάω. Δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω…ευχομαι μόνο πως εκεί που είσαι τώρα στη αγκαλιά του θεού εκεί ψηλά στον ουρανό να νιώθεις πόσο μα πόσο πολύ μας λείπεις…ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ….Γιατι βρε Κωστή….”

Share it