Search

Κάλεσμα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο του προγράμματος “Ζήσε Αθλητικά”

Η Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. θέλοντας να συμβάλλει κι αυτή από τη μεριά της με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Aθλητικών Σωματείων της δύναμής της καθώς και των Συνδέσμων Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, Ανατολικής Μακεδονίας και Σερρών στην πρόσκληση του Υφυπουργείου Αθλητισμού με το πρόγραμμα ” Ζήσε Αθλητικά” καλεί όλα τα σωματεία μέλη της και του Συνδέσμους Διαιτητών Μπάσκετ όπως μέσα από τις ιστοσελίδες τους και με προσωπικές επαφές των μελών τους κάνουν γνωστό στους αθλητές, τους διαιτητές , τους γονείς αυτών αλλά και στους φιλάθλους, φίλους τους ότι θα διενεργηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις περιοχές ευθύνης της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. την Τρίτη 05/05/2020 στις εξής πόλεις:

1. Αλεξανδρούπολη στην ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ του Δήμου Αλεξ/πολης και από ώρα 10:00 έως 14:00.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια, όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

2..Δράμα στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ και από ώρα 09:00 έως 13:00.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Ανατ. Μακεδονίας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

3.Καβάλα στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου και από ώρα 09:00 έως 13:00.
Παρακαλούνται οι εθελοντές όπως τηλεφωνήσουν υποχρεωτικά στο τηλέφωνο 2510 291357
εργάσιμες ώρες έως και την Δευτέρα 04-05-2020 προκειμένου να κλειστούν ραντεβού προς αποφυγή συνωστισμού.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Ανατ. Μακεδονίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

4.Ξάνθη στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης και από ώρα 09:00 έως
13:30.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

5.Κομοτηνή στο 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής και από ώρα 10.00 έως 15.00.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια, όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και οΣύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

6. Σέρρες στην αίθουσα «ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» -Διοικητήριο και από ώρα 09:00 έως 13:00. Παρακαλούνται οι εθελοντές όπως τηλεφωνήσουν στο τηλέφωνο 6974670284 κα ΜΕΛΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ τις εργάσιμες ώρες έως και την Δευτέρα 04/05/2020 προκειμένου να
κλειστούν ραντεβού προς αποφυγή συνωστισμού.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Σερρών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

7.Διδυμότειχο στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και από ώρα 10:00 έως 13:00.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια, όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Σας γνωρίζουμε ότι η προσπάθεια αυτή θα γίνει υπό την αιγίδα των κατά τόπους αρμόδιων Υγειονομικών Αρχών των Νοσοκομείων, και θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής καθώς και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που έχουν εφαρμογή κατά του COVID-19.

Ευχαριστούμε θερμά για τη Συμμετοχή Σας.

Share it