Search

Αυξήθηκαν τα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις μετά το Πάσχα στην ΑΜ-Θ

Αύξηση των παραβάσεων και των προστίμων για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώνει τις τελευταίες μέρες η Ελληνική Αστυνομία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μετά τη μεγάλη μείωση των παραβάσεων τις ημέρες του Πάσχα, με αποκορύφωμα την Κυριακή να φτάνουν μόλις τις 9 σε όλη την ΑΜΘ, το τελευταίο διάστημα, τα στοιχεία δείχνουν πως μάλλον έχουμε… ξεθαρρέψει.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τα 9 πρόστιμα της Κυριακής του Πάσχα, τη Δευτέρα 20 Απριλίου είχαμε 36 παραβάσεις, την Τρίτη 21 Απριλίου 8, την Τετάρτη 22 Απριλίου 28 παραβάσεις και την Πέμπτη 23 Απριλίου 33 παραβάσεις και ισάριθμα πρόστιμα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί 50.486 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ).

για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις και συνελήφθησαν 8 άτομα.
Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 496 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 476 άτομα.

Πηγή: gnomionline.gr

Share it