Search

Σε νέο κύκλο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προπονητικής συμμετέχει ο Σύνδεσμος Προπονητών Έβρου

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Έβρου στηρίζοντας όλους τους συναδέλφους προπονητές μέλη του, δεδομένου και της δυσμενούς κατάστασης λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού , συνεχίζει τη διαδικασία της ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, με ειδικευμένα θέματα προπονητικής ποδοσφαίρου, με έγκριτους εισηγητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Πρόγραμμα σεμιναρίων:

Τετάρτη 22/4, ώρα 19:00-20:00, Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ Εισηγητής : Δρακογιαννόπουλος Νικόλαος (Υπεύθυνος εργομετρικού κέντρου Life ergo OAKA).

Παρασκευή 24/4, ώρα 19:00-20:00, Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ- Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Εισηγητής : Αμαντέους Κλέμεντς (Μέλος προπονητικής ομάδας ακαδημιών Πίτερμπρο Γιουνάιτεντ)

Σάββατο 25/4, ώρα 19:00-20:00, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Εισηγητές: Ελευθεριάδης Θεόδωρος (Τεχνικός Διευθυντής ακαδημίας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ )

Σαββίδης Θεόδωρος (Τεχνικός Διευθυντής ακαδημίας ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ)

Εκκρεμεί ο καθορισμός ημερομηνίας της εισήγησης του κ. Τοπαλίδη Ιωάννη, βοηθού του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδος το 2004

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ :

Life – Ergo Εργομετρικό κέντρο- Εθνικό Προπονητήριο Ο.Α.Κ.Α.

Δηλώσεις συμμετοχής, στο e-mail: [email protected] ή στο τηλέφωνο 6948745167 (κ. Παπαπαντελής Νικήτας), αναφέροντας το ονοματεπώνυμο καθώς και το e-mail τους.

Διευκρινίζεται:

Η παρακολούθηση για τα μέλη του Συνδέσμου Έβρου και οικονομικά τακτοποιημένων είναι δωρεάν.

Οι συνάδελφοι προπονητές που ήδη έχουν δηλώσει και παρακολουθήσει το 1ο σεμινάριο του Συνδέσμου Αθηνών δεν απαιτείται να κάνουν εκ νέου δήλωση.

Ο συγκεκριμένος κύκλος εκπαίδευσης δεν εντάσσεται στο 1Ο σεμινάριο που παρακολουθήσαν τα μέλη μας υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Αθηνών και πραγματοποιείται αποκλειστικά με ευθύνη του Συνδέσμου Έβρου.

Εκφράζουμε θερμά ευχαριστήρια στο Life – Ergo Εργομετρικό κέντρο- Εθνικό Προπονητήριο Ο.Α.Κ.Α. και προσωπικά στον κ. Δρακογιαννόπουλο Νικόλαο για την παροχή εκπαιδευτικής και τεχνικής υποστήριξης στο Σύνδεσμο Έβρου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ

– Ο – – Ο –

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Share it