Search

Με την έδρα και την ποιότητα

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση έχουμε σήμερα στην Λευκορωσία, με την Ντιναμό Μινσκ να φιλοξενεί την Νεμάν. Η ποιοτικότερη Ντιναμό, μετράει μόλις μια νίκη σε επίσημα το 2020, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως η φανέλα της έχει μεγαλύτερο «βάρος» από εκείνην της Νεμάν.

Αναζητάς νεες στοιχηματικές στην Ελλάδα;

Το ξεκίνημα της πάντως στο φετινό τουρνουά είναι κακό. Εκτός Κυπέλλου από την Μπάτε νωρίς-νωρίς, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές. Βαρύ το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, με τον κόουτς Γκουρένκο να αμφισβητείται. Απόψε μάλιστα θα αγωνιστεί δίχως τον πολύτιμο μέσο Ντανίλο (4/0), ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Από την άλλη, η Νέμαν δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπελσίνα (1-1 εντός). Μετράει τρία παιχνίδια δίχως ήττα, μετά το 1-0 με το οποίο είχε χάσει στην πρεμιέρα από την Ισλόκ στο Μινσκ. Μέχρι στιγμής πάντως έχει και την τύχη με το μέρος της, ειδικά στο ματς με την Σαχτιόρ (0-0), όπου στο τελευταίο ημίωρο δεν πέρασε καν την σέντρα του γηπέδου. 

Τι κρατάμε: Λογικές οι αποδόσεις, δίνοντας τον τίτλο του φαβορί στην Ντιναμό Μινσκ. Αν σκοράρει μάλιστα πρώτη, τότε δύσκολα θα βρει αντίδραση η Νεμάν. Επιλογή μας ο άσος στην τιμή του 1.70.

Share it