Search

Ξεκινά άμεσες διαδικασίες για να προσφύγει στο CAS ο ΠΑΟΚ!

Την προσφυγή της στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), που εδρεύει στη Λωζάνη, ετοιμάζει ήδη από σήμερα (15/4) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει ο Ευγένης Δαδαλιάρας στο Novasports.gr η απόφαση ήταν ειλημμένη από πριν, εφόσον η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν ήταν η επιθυμητή, οπότε από τη στιγμή που αυτό έγινε, οι “ασπρόμαυροι” δεν χάνουν χρόνο. Άλλωστε, αυτή είναι και η οδηγία του Ιβάν Σαββίδη προς τους συνεργάτες του στη διοίκηση, στην τηλεδιάσκεψη που είχαν χθες βράδυ.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη επαφή με δικηγορικό γραφείο στην ελβετική πόλη, το οποίο ειδικεύεται σε υποθέσεις που εκδικάζει το CAS. Η προσφυγή πρέπει να γίνει μέσα σε 21 ημέρες από τότε που ανακοινώθηκε η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων, οπότε τα περιθώρια δεν είναι απεριόριστα. Οι “ασπρόμαυροι” εντός των ημερών θα στείλουν στο ελβετικό δικηγορικό γραφείο μεταφρασμένη την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα έγγραφα.

Αυτό που θα επιδιώξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να εκδικαστεί η υπόθεση με τη διαδικασία του επείγοντος. Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να βγει η απόφαση του CAS πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν. Η διακοπή λόγω των μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού βοηθά ως προς αυτό, όμως, το ζητούμενο είναι όλες οι απαραίτητες διαδικασίες μέχρι την εκδίκαση να γίνουν έγκαιρα, καθώς δεν υπάρχει μέρα για χάσιμο.

Share it