Search

​Ένταση και επεισόδια στο Δροσερό μετά την αναφορά Αθηναϊκού καναλιού για θετικά κρούσματα!

Πολύ μεγάλη ένταση και επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων υπήρξε μετά το μεσημέρι στο Δροσερό Ξάνθης.

Αιτία η αναφορά φημών για ύπαρξη 20 θετικών κρουσμάτων κοροναϊού από τα δείγματα των κατοίκων του οικισμού από μερίδα των ΜΜΕ και τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA​ ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα σε 300 τεστ. ​ Οι κάτοικοι ​του Δροσερού ​εξαγριώθηκαν  και ζήτησαν να επανορθώσει ο τηλεοπτικός σταθμός, παρότι ο απεσταλμένος του σταθμού διευκρίνισε πως δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για αποτελέσματα.

Tα 300 δείγματα που έχουν ληφθεί από τρεις διαφορετικές περιοχές του οικισμού έχουν αποσταλεί σε 3 διαφορετικά εργαστήρια και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας στην τακτική ενημ​​έρωση. Ο  Δήμος Ξάνθης αναφέρει πως δεν γνωρίζει κάτι για το ζήτημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αρνητικά βγήκαν 38 δείγματα που ελήφθησαν από οικισμό του Δήμου Τοπείρου, λόγω συσχέτισης με το πρώτο περιστατικό του βρέφους. Το Δροσερό βρίσκεται σε άτυπη καραντίνα και οι οριστικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των μαζικών τεστ που έγιναν.

Πηγή: Xanthi2.gr

Share it