Search

Ταρνατόρος: «Ρώτησα Εθνικό & Ελπίδα αν θέλουν να μείνουν στην κατηγορία»

Tην πρώτη διαδιδυκτιακή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ελληνικό βόλεϊ αλλά και στον ελληνικό αθλητισμού από πρόεδρο επίσημου αθλητικού φορέα πραγματοποίησε με επiτυχία η Ε.Σ.Α.Π.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. και διοργανώτριας του πρωταθλήματος Volley League Παντελής Ταρνατόρος για 100 λεπτά απάντησε στις ερωτήσεις τεσσάρων δημοσιογράφων που ήταν σε on line σύνδεση αλλά και δεκάδων άλλων που έστειλαν γραπτώς τις ερωτήσεις τους.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μιλώντας για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τον υποβιβασμό σε περίπτωση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Και εκεί τα σενάρια είναι τρία. Το πρώτο είναι ότι να πέσουν οι 2 τελευταίοι. Το δεύτερο είναι ότι παραμένουν και ανεβαίνουν κανονικά οι δύο ομάδες από την Α2, γινόμαστε 12 και αποφασίζουμε αν το 2020-2021 πέσουν 4, ανέβουν 2 και γίνουμε πάλι 10. Το τρίτο σενάριο είναι να δώσουμε 2 wild card αλλά θα μπορούν οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, δηλαδή η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να συμμετέχουν στη διαδικασία.

Προσωπικά επικοινώνησα με τα δύο σωματεία και τους ρώτησα αν θέλουν να μείνουν στην κατηγορία. Αν απαντήσουν θετικά, επειδή είναι δύσκολη η κατάσταση ίσως θα πρέπει για μία σεζόν να αυξήσουμε τις ομάδες και από την μεθεπόμενη να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Διαβάστε όλα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ ΕΔΩ.

Share it