Search

Πλάνο με τέσσερα ματς την ημέρα στο Wembley με φόντο την επανέναρξη της Premier League!

Η έξαρση του κορονοϊού έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στη Μεγάλη Βρετανία, με περισσότερους από 10.000 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αγγίζουν τα 100.000.

Όπως είναι λογικό, η πανδημία έχει αντίκτυπο και στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο της χώρας, με τις ομάδες της Premier League να αναζητούν τρόπο προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με σκοπό να μην προκύψουν ζητήματα με την ευρωπαϊκή παρουσία τους την επόμενη σεζόν.

Σύμμαχος στη “μάχη” κατά του κορονοϊού είναι και η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, είναι διατεθειμένη να προσφέρει το Wembley για τη διεξαγωγή έως και τεσσάρων αγώνων την ημέρα, προκειμένου να τελειώσει κανονικά η σεζόν.

Παράλληλα, η FA αναμένεται να προσφέρει και το Προπονητικό Κέντρο των εθνικών ομάδων, το οποίο έχει 228 δωμάτια ξενοδοχείου και 13 γήπεδα ποδοσφαίρου. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα δημιουργηθεί μία βάση για τις ομάδες που θα δίνουν στα παιχνίδια τους στο Wembley και την ίδια ώρα δεν θα πραγματοποιούνται πολλές και άσκοπες μετακινήσεις. Έτσι, θα προφυλαχθεί κι η υγεία των παικτών, ενώ είναι δεδομένο πως όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Θυμίζουμε πως το Wembley χρησιμοποιείται πλέον για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου, αλλά και για τα playoffs ανόδου στην Premier League, την Championship και τη League One. Επίσης, στο συγκεκριμένο γήπεδο διεξάγονται οι αγώνες της εθνικής Αγγλίας.

Share it