Search

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «UEFA και FIFA σκέφτονται το χρήμα, ας παίξουν εκείνοι»

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια ΠΑΕ της Super League εν μέσω κορονοϊου μίλησε ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, υποστηρίζοντας πως είναι δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο το καλοκαίρι.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, μίλησε για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις δυσκολίες που υπάρχουν με την διακοπή των πρωταθλημάτων, τονίζοντας πως FIFA και UEFA σκέφτονται μόνο τα χρήματα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 FM:

Για το ταμείο της επόμενης σεζόν: «Κάθε μέρα ματώνουμε. Τι να βάλεις στην άκρη; Κάθε μέρα πάμε πίσω. Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα δεν το είχαν υπολογίσει πολλοί».

Για την πιθανότητα να παιχτεί ποδόσφαιρο τον Ιούλιο: «Μας προβληματίζει. Κάποιοι παίκτες μπορεί να θέλουν να φύγουν. Πώς θα μπουν να παίξουν; Εάν θέλουν να υπογράψουν σε άλλη ομάδα; Είναι δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο τον Ιούλιο. Η UEFA και η FIFA είναι οργανισμοί που ασχολούνται με τα χρήμα. Μια μικρή ΠΑΕ δεν σκέφτεται όπως εκείνοι. Ας παίξουν εκείνοι. Η άποψη μου ήταν να πάνε σε διακοπή αλλά να δούμε εάν θα υπάρξει κάποιο βιώσιμο μέτρο από τις ομοσπονδίες».

Share it