Search

Μουλέν: “Αν προκύψει κάτι καλό θέλω να φύγω το καλοκαίρι απο την Ελλάδα”

Σε ιστοσελίδα της Πολωνίας, που ασχολείται κυρίως με το ρεπορτάζ της πρώην ομάδας Λέγκιας Βαρσοβίας, μίλησε ο μέσος της Ξάνθης Τιμπό Μουλέν

Ο Μουλέν, που φέτος αγωνίζεται δανεικός στην Ξάνθη απο τον ΠΑΟΚ, αποκτήθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης το Γενάρη του 2018 ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Με τον ίδιο να μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αλλά και για το μέλλον του, εκφράζοντας την διάθεση του να αποχωρήσει απο την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ που δεν τον υπολογίζει.

Άλλωστε κακά τα ψέματα ο Γάλλος ελάχιστα έδειξε να δικαιολογεί τα χρήματα που δαπανήθηκαν για αυτόν, ενώ και φέτος στην Ξάνθη με εξαίρεση κάποια ελάχιστα ματς γενικότερα δεν έπεισε.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλή επιλογή για την καριέρα του: «Θα μπορούσε να είναι αλλά τραυματίστηκα και δεν μπόρεσα να δείξω τις ικανότητές μου. Μετά πήγα δανεικός στην Τουρκία και στην Ανκαραγκουτσού, μου άρεσε εκεί είναι μια υπέροχη χώρα. Ομως στην ομάδα δεν μπόρεσα να τα καταφέρω καλά γιατί είχα τον ίδιο τραυματισμό που είχα στον ΠΑΟΚ. Στις αρχές του 2020 άρχισα να παίζω χωρίς να πονάω, τώρα είμαι καλά».

Για το αν θα προσπαθήσει να μείνει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι αφού τελειώνει ο δανεισμός του στην Ξάνθη: «Ειλικρινά; Ο ΠΑΟΚ δεν με θέλει άλλο. Αν έρθει μια καλή ευκαιρία το το καλοκαίρι θέλω να φύγω από την Ελλάδα».

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό και που περνάει την καραντίνα: «Γύρισα στην Γαλλία, προπονούμαι στο σπίτι μου. Εχω ένα πρόγραμμα από την ομάδα αλλά καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για όλους. Ελπίζω να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα.

Για το αν περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ελλάδα: «Δεν ξέρουμε κάτι ακόμη. Νομίζω πως θα είναι γνωστά μετά τις 24 Απριλίου που υπάρχει συνεδρίαση της Λίγκας. Για τώρα απλά μένουμε στο σπίτι. Είναι αρκετά σκληρό να πούμε αν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως αν αυτό συμβεί θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως ο ιός θα εξαφανιστεί».

Share it