Search

“Στις 9 Μαΐου ξανά στη σέντρα η Bundesliga, χωρίς οπαδούς μέχρι το 2021”!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, όλα δείχνουν επιστροφή στην αγωνιστική δράση σε ένα μήνα, με δεδομένο κιόλας ότι οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας έχουν αρχίσει ξανά τις προπονήσεις τους.

Όπως τονίζει η «Bild», η 9η Μαΐου θεωρείται πιο πιθανή για να γίνει ξανά σέντρα στη Μπούντεσλιγκα από την 2α Μαΐου, ωστόσο ακόμα η απόφαση των αρμόδιων αρχών δεν είναι οριστική καθώς υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να συνεκτιμηθούν.

Θυμίζεται ότι το γερμανικό πρωτάθλημα έχει ανασταλεί ως τις 30 Απριλίου.  Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν πρόκειται να διεξάγονται οι αγώνες παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Όπως τόνισε ο άλλωστε και ο διευθυντής της Λίγκας, Κρίστιαν Σέιφερ, σε συνέντευξη στους New York Times το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει τον Μάιο και θα τελειώσει στις 30 Ιουνίου, ωστόσο μέχρι το 2021 δεν θα υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα! Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, με τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε κάθε αγώνα θα επιτρέπονται εως 240 άτομα όπως οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών μεταδόσεων αλλά και οι γιατροί.

Share it