Search

ΕΠΟ: Το «Μπάλα Παντού» γίνεται… «Μπάλα στο σπίτι»

Η ΕΠΟ προσπαθεί και αυτή να βοηθήσει τον κόσμο να περάσει τις ώρες στο σπίτι ευχάριστα και προσαρμόζει το αναπτυξιακό της πλάνο για το ποδόσφαιρο «μπάλα παντού» σε «μπάλα στο σπίτι» με μια σειρά από ενέργειες όπως ηλεκτρονικό περιοδικό, βίντεο και ότι άλλο μπορεί.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις βρίσκονται σε αναστολή, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19 και την προστασία της υγείας του πληθυσμού. Γι αυτό το πρωτόγνωρο για όλους τους αθλητές διάστημα, η Ε.Π.Ο. προσαρμόζει το αναπτυξιακό της πλάνο “Μπάλα παντού” σε “Μπάλα στο σπίτι”. #Μένουμε Σπίτι, #Προστατεύουμε την οικογένειά μας, κρατάμε το αγαπημένο μας παιχνίδι στην καθημερινότητά μας.

Σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο για όλους τους αθλητές διάστημα, στη διάρκεια του οποίου αναστέλλονται και όλα τα προπονητικά προγράμματα, η Ε.Π.Ο., μαζί με τις ευχές για υγεία και την προτροπή για απόλυτη τήρηση των μέτρων που θέσπισε η Πολιτεία, προσφέρει στους μικρούς και… μεγαλύτερους φίλους του ποδοσφαίρου, καθώς και στις οικογένειες τους, μια σειρά από βίντεο και κείμενα με πλούσια θεματολογία υπό τον γενικό τίτλο “μπάλα στο σπίτι”.
Πρόκειται για μια (…αναγκαία) προσαρμογή του αναπτυξιακού πλάνου “μπάλα παντού”, που εξελλίσεται στα γήπεδα, στην εθνική καμπάνια “μένουμε σπίτι”, την οποία όλοι οφείλουμε να ακολουθήσουμε για να προστατεύσουμε την κοινωνία μας από τον φοβερό ιό.

Η έναρξη της εφαρμογής του πλάνου γίνεται την ηλεκτρονική έκδοση του σχολικού εγχειριδίου “πάσα στα θρανία”, στο οποίο περιέχονται προσωπικές ιστορίες πρώην και εν ενέργεια διεθνών, πληροφορίες για το άθλημα και κοινωνικά μηνύματα.

Αυτή είναι η πρώτη από μιά σειρά αναρτήσεων, που στόχο έχουν να διατηρήσουν τη στενή σχέση κι επαφή όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο με το Παιχνίδι, και οι οποίες θα αναλύουν θέματα προπονητικής, ψυχολογίας, καθημερινών ασκήσεων, διατήρησης της φυσικής κατάστασης, διατροφής, κοκ.

Καλή διασκέδαση και μην ξεχνάτε: #Μένουμε Σπίτι #Μένουμε Ασφαλείς.

Το εγχειρίδιο “Πάσα στα θρανία”  αποτελεί μέρος του προγράμματος “Μπάλα παντού” και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης με απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας”.

Σε αυτό το πρώτο περιοδικό υπάρχει συνέντευξη του Παπασταθόπουλου του Ντέμη Νικολαίδη και του Θοδωρή Ζαγοράκη και αρκετά ακόμα μηνύματα για όσα πρέπει να κάνουν όσοθ μένουν στο σπίτι τους».

 

Share it