Search

Μπορούν οι ελληνικές ομάδες

Κείμενο του Ανδριγιαννάκη στο foxbet.gr

Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα στο League of Legends European Masters, ωστόσο εμείς θα σταθούμε στα δύο πρώτα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων. WL Gaming Esports και Intrepid Fox Gaming «μάχονται» κόντρα σε Sector One και Cyber Gaming, αντίστοιχα, προκειμένου να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στα Playoffs της διοργάνωσης.

Μάθε περισσότερα για το esports στοιχημα εδώ

LEAGUE OF LEGENDS European Masters: Sector One – WL Gaming Esports (19:00)

H Sector One ξεκίνησε καλά τη διοργάνωση, επικρατώντας με 1-0 των WL Gaming Esports και Pigsports στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου. Στο τρίτο ματς, όμως, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την k1ck e. C, η οποία θεωρείται η κορυφαία ομάδα του ομίλου. Βρίσκεται στη 2η θέση με 6 πόντους και ρεκόρ 2-1. Η WL Gaming Esports από τη μεριά της ξεκίνησε με ήττα τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις (1-0 από Sector One). Στη συνέχεια, όμως η Ελληνική ομάδα ανέκαμψε και πήρε δύο σερί νίκες κόντρα σε k1ck e. C (1-0) και Pigsports (1-0). Βρίσκεται στην 3η θέση του Group D με 6 πόντους και… παλεύει να βρεθεί στη πρώτη δυάδα που οδηγεί στα Playoffs .

Προγνωστικό: Η WL Gaming Esports διαθέτει πιο ταλαντούχους παίκτες από τη Sector One. Χθες απέδειξε ότι μπορεί να κοντράρει όλες τις ομάδες, ακόμη και τις κορυφαίες της διοργάνωσης. Πιστεύω πως αν η Ελληνική ομάδα είναι 100% συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, δε θα χάσει.

LEAGUE OF LEGENDS European Masters: Cyber Gaming – Intrepid Fox Gaming (20:00)

Η Cyber Gaming ξεκίνησε με το… αριστερό τη διοργάνωση, έχοντας 3 διαδοχικές ήττες από Intrepid Fox Gaming (1-0), Electronik Generation (1-0) και Red Racoon (1-0). Είναι η χειρότερη ομάδα στο Group Β και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 0 πόντους. Η Intrepid Fox Gaming από τη μεριά της έχει 2 νίκες και 1 ήττα στα 3 πρώτα ματς του European Masters. Επικράτησε εύκολα με 1-0 των Cyber Gaming και Electronik Generation, ενώ ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τη Red Racoon. Βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου της με 6 πόντους και οδεύει ολοταχώς προς την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Προγνωστικό: Η Intrepid Fox Gaming διαθέτει καλύτερο ρόστερ από τη Cyber Gaming κάτι που αναμένεται να φανεί και μέσα στο Summoner’s Rift (ο χάρτης που διεξάγεται το παιχνίδι). Βασίζεται, κυρίως, στους Appen (Jungler) και Pun1sher (Mid laner), οι οποίοι αν βρεθούν σε καλή μέρα μπορεί να… καταστρέψουν τους αντιπάλους τους. Η ελληνική ομάδα θα μπει από την αρχή δυνατά και μπορεί να πάρει μία εύκολη νίκη.

* Όπως και χθες (6/4), έτσι και σήμερα οι ελληνικές ομάδες θα δώσουν τρεις αγώνες με τις ίδιες αντιπάλους.

Share it