Search

Δε θα δυσκολευτούν Vici Gaming και Top Esports

Κείμενο του Ανδριγιαννάκη στο foxbet.gr

Στο League of Legends Pro League (China), Vici Gaming και Top Esports αναμένεται να έχουν εύκολο… έργο κόντρα σε Oh My God και Rogue Warriors, αντίστοιχα. Στο CS:GO ESL Pro League η mousesports περιμένουμε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της FaZe Clan και να πανηγυρίσει τη νίκη.

Μάθε περισσότερα για τη Vistabet εδώ

LEAGUE OF LEGENDS Pro League (China): Oh My God – Vici Gaming (12:00)

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Oh My God, η οποία προέρχεται από 3 σερί ήττες από Invictus Gaming (2-0), Top Esports (2-0) και FunPlus Phoenix (2-1). Παρά τα τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει στην… ζώνη των Playoffs με 5 πόντους. Η Vici Gaming από τη μεριά της προέρχεται από 3 σερί νίκες, κόντρα σε eStar (2-1), LNG Esports (2-1) και LGD Gaming (2-0). Βρίσκεται στην 10η θέση του πρωταθλήματος και… μάχεται για να βρεθεί στην 8άδα που οδηγεί στα Playoffs.

Προγνωστικό: Οι παίκτες της Oh My God δε συνεργάζονται καλά μεταξύ τους στα τελευταία παιχνίδια, με αποτέλεσμα η ομάδα να μετράει συνεχόμενες ήττες. Οι παίκτες της Vici Gaming από την άλλη φαίνεται να έχουν βρει χημεία μεταξύ τους και η ομάδα οδεύει προς τη… ζώνη των Playoffs. Η Vici Gaming αναμένεται να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της Oh My God και να πάρει μια εύκολη νίκη, ενδεχόμενο που δίνεται στο 1.65.

LEAGUE OF LEGENDS Pro League (China): Top Esports – Rogue Warriors (14:00)

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Top Esports, που προέρχεται από 4 διαδοχικές νίκες. Βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 7 πόντους και παλεύει να μείνει στη… ζώνη των Playoffs. Οι Rogue Warriors από τη μεριά τους πραγματοποιούν μέτριες εμφανίσεις, έχοντας 4 νίκες στα 9 τελευταία παιχνίδια. Βρίσκονται στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 4 πόντους, ενώ δύσκολα θα μπουν στην 8άδα που οδηγεί στα Playoffs.

Προγνωστικό: Η Top Esports πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια, κάτι που περιμένουμε να συμβεί και σήμερα. Διαθέτει πιο ποιοτικούς παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία. Πιστεύω ότι η Top Esports θα μπει από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι για να το… καθαρίσει εύκολα, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στην απόδοση του 1.12.

COUNTER-STRIKE ESL Pro League: FaZe Clan – mousesports (23:00)

Η FaZe Clan «πάλεψε» χθες (5/4) κόντρα στη Fnatic, αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα στα τελευταία 4 παιχνίδια. Βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό (δεύτερος γύρος). Η mousesports έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών, επικρατώντας με 2-0 της OG. Βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 3 πόντους (δεύτερος γύρος).

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Η FaZe Clan έδειξε κάποιες αδυναμίες στο παιχνίδι με τη Fnatic και γι’ αυτό γνώρισε την ήττα. Η mousesports από την άλλη, είναι μία ομάδα που εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες τω αντιπάλων της. Περιμένουμε να κάνει το ίδιο και σήμερα, οπότε θα πάμε με τη νίκη της mousesports, με απόδοση 1.93.

Share it