Search

Η δυσοίωνη πρόβλεψη του Αετού για το φετινό πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής αλλά και το αβέβαιο της νέας περιόδου!

Σε μια αρκετά δυσοίωνη για το μέλλον του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής προχώρησε ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου, Νίκος Λαμπίδης μέσω ανάρτησης που έγινε στην σελίδα της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Με τον Πρόεδρο του Αετού μεσω του γραφείου τύπου της ομάδας να κάνει γνωστό πως έχει έγκυρες πληροφορίες που θέτουν εν αμφιβόλω την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος, ενώ θέτει και ζήτημα αβεβαιότητας και για αυτό της επόμενης περιόδου. Κλείνοντας πάντως η ομάδα της Καβάλας έστειλε μήνυμα νίκης  στον “πόλεμο” με τον κορονοϊό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Αετού:

«ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ…..
Είδηση επί του “πιεστηρίου” από τον πρόεδρο του Αετού Οφρυνίου Νίκο Λαμπίδη ο οποίος έχοντας τις δικές του έγκυρες πληροφορίες εκ των άνωθεν μέσω του γραφείου τύπου της ομάδας ανακοινώνει τα εξής:….” Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα σε όλο τον κόσμο και σίγουρα πρώτιστα είναι η υγεία όλων μας…μπροστά λοιπόν σε αυτήν την κατάσταση που επικρατεί είναι δύσκολο να τελειώσει το πρωτάθλημα και το χειρότερο είναι ότι είναι ΑΒΕΒΑΙΟ αν θα ξεκινήσει και το νέο τον Σεπτέμβριο”…,Εύχομαι με την βοήθεια του θεού να ” χάσουμε” μόνο αυτήν την “,μάχη” αλλά να κερδίσουμε τον “ΠΟΛΕΜΟ”….»

Share it