Search

Αναστολή των ελληνικών αγώνων μέχρι το τέλος Μαΐου!

Οι αγώνες αυτοκινήτου, έχουν περάσει κι αυτοί σε δεύτερη μοίρα. Διεθνώς, έχουν ανασταλεί όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα: Φόρμουλα 1 και ράλι, ενώ στη χώρα μας, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, μετά την αρχική αναστολή των αγώνων μέχρι τέλος Μαρτίου, προχωρά τώρα σε αναστολή μέχρι 31 Μαϊου.

Στην ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι «η σκέψη μας είναι κοντά στους αθλητές που ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν την αγωνιστική τους χρονιά, αλλά και στα σωματεία που αφιέρωσαν χρόνο για να διοργανώσουν τους αγώνες. Κατανοούμε την απoγοήτευσή τους και τους εκφράζουμε την υποστήριξή μας.

Στο πλαίσιο του δυνατού και ανάλογα με τις συνθήκες, η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α) σε συνεργασία με τα σωματεία θα προχωρήσει στην αναθεώρηση του αγωνιστικού ημερολογίου και θα προσπαθήσει να επαναπρογραμματίσει τους αγώνες στο υπόλοιπο του τρέχοντος έτους.

Στη συλλογική μάχη κατά του ιού ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, διαφοροποιούμε τον τρόπο εργασίας μας και ελπίζουμε αυτό να μας δώσει σύντομα την δυνατότητα να  ξεκινήσουμε τους αγώνες μας.»…

www.driveandtravel.gr

Share it