Search

Πιέζουν για πιο αυστηρά μέτρα κατά του κορωνοϊού στη Ροδόπη

Το ενδεχόμενο ενίσχυσης των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού  στη Ροδόπη, με υποβολή αντίστοιχου αιτήματος προς την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, εξετάστηκε σε χθεσινή τηλεδιάσκεψη τοπικών φορέων, που συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Στην τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος οι δήμαρχοι Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, Μαρωνείας – Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, Αρριανών Αμέτ Ριτβάν, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ Κώστας Χουβαρδάς, ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης και η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Μάγδα Γιαμουστάρη.  Συνεχίζουμε να είμαστε σε επιφυλακή.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι εδώ […]. Ως αυτοδιοίκηση καλούμαστε να ενισχύσουμε το έργο των αρμόδιων και των υγειονομικών φορέων κι αυτό πράττουμε. Εφαρμόζουμε όλοι σωστά και πιστά τους κανόνες πρόληψης και προστασίας, περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας, παραμένουμε στο σπίτι για να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού. Ενημερωνόμαστε σωστά από τους ειδικούς και τους γιατρούς κι ακολουθούμε τις συστάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών. Δεν χρειάζεται πανικός, ούτε εφησυχασμός. Επαγρυπνούμε», ανέφερε σε δήλωσή του ο κος Τσαλικίδης.

Πηγή: Xronos.gr

Share it