Search

Η επίσημη ανακοίνωση της Super League για την αναστολή του πρωταθλήματος, η νέα ημερομηνία αποφάσεων και το εξαμελές working group!

Παράταση αναστολής του πρωταθλήματος της Super League και επίσημα πλέον μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης της διοργανώτριας αρχής. 

Η απόφαση για παράταση αναστολής πάρθηκε ομόφωνα, ενώ το working group θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή έξι ΠΑΕ. Οι εκπρόσωποι των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ατρόμητου και ΑΕΛ φέρεται να είναι αυτοί που θα συμμετέχουν.

Στη νέα τηλεδιάσκεψη και εξετάζοντας τις τότε συνθήκες που θα έχουν δημιουργηθεί από τον κορωνοϊό θα αποφασιστεί το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος.  Οι άνθρωποι των ΠΑΕ που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη συζήτησαν διάφορα ενδεχόμενα σχετικά με τις ημερομηνίες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το πως αυτό θα ολοκληρωθεί.

Υπήρξε πρόταση πάντως ακόμα και της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος με τις ομάδες να κατακτούν τις θέσεις που είχαν με το τέλος της κανονικής περιόδου, ενώ δεν συζητήθηκε καν η πρόταση του Παναιτωλικού σχετικά με αναδιάρθωση της κατηγορίας με τη διεξαγωγή 16 ομάδων.

H επίσημη ανακοίνωση της Super League

“Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του Πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020.

Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.

Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνωμόνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης”.

Share it