Search

Δεν είναι μεγάλη η διαφορά τους!

Δεν πήγε όπως θα θελαμε το μπασκετικό ματς που προτείναμε χθες, καθώς δεν επιβεβαιώθηκε το σημείο που προτείναμε για 4 πόντους. Επιστρέφουμε στα ποδοσφαιρικά σήμερα και θα πάμε προς Νικαράγουα μεριά, εκεί όπου έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική.

Κείμενο του Highlander στο Foxbet.gr

Όλα τα nba νεα και κορυφαία προγνωστικά στο Nbaholics

Η Ντεπορτίβο Λας Σαμπάνας υποδέχεται την Ρεάλ Μαντρίζ, σε ένα ματς όπου συγκρούονται η τελευταία της βαθμολογίας με την έβδομη. Η απόστασή τους δεν είναι παρά μόνο 7 πόντοι στην ουσία και γενικά, δεν απέχουν και πολύ αγωνιστικά οι δύο ομάδες. Βέβαια το τελευταίο διάστημα η γηπεδούχος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παραμένοντας για 12 ματς στη σειρά μακριά από τις νίκες. Τουλάχιστον στα τρία τελευταία παιχνίδια της δείχνει να έχει συμμαζευτεί αρκετά στο αμυντικό σκέλος, πήρε  δύο ισοπαλίες με 1-1 και στο πιο πρόσφατο έχασε με 1-0 από την Ρεάλ Εστέλι.

Οσο για την φιλοξενούμενη, η Ρεάλ Μαντρίζ ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις με τις δύο απανωτές νίκες κόντρα σε Μουνισιπάλ Χαλάπα και Ντεπορτίβο Οκοτάλ, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ και στις δύο περιπτώσεις. Βέβαια είχαν προηγηθεί τρεις ήττες και στις δύο από τις τρεις αναμετρήσεις ήταν εκείνη η οποία δεν είχε καταφέρει να σκοράρει καθόλου. 

Εκτίμηση: Η λογική λέει ότι το ματς θα πάει σε χαμηλό ρυθμό και η επιλογή του Χ ημιχρόνου σε απόδοση 2.10 θα είναι το σημείο μας.

Share it