Search

Προβληματίζει η εικόνα στη Νεάπολη με 300 άτομα ταυτόχρονα για περπάτημα! Το “καμπανάκι” και κάλεσμα του Αντιδημάρχου Ξάνθης

Προβληματισμό προκαλεί η  εικόνα από την περιοχή της Νεάπολης Ξάνθης, όπου πηγαίνουν οι περισσότεροι ξανθιώτες για περπάτημα.

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης ανάρτησε μια φωτογραφία που δείχνει, πράγματι, να υπάρχει πολύ αυξημένος όγκος που έρχεται αρκετά κοντά, στα δύο πεζοδρόμια. Σύμφωνα με την ανάρτηση βρέθηκαν ταυτόχρονα 300 άτομα με τον ίδιο να καλεί τον κάθε πολίτη να αναλάβει την ατομική ευθύνη και όλοι μαζί να συνεισφέρουμε στην εμπόδιση της έξαρσης του ιού, μένοντας σπίτι

Αναλυτικά αναφέρει:

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή , η ατομική ευθύνη όλων μας, μπορεί να μετατραπεί στη καλύτερη λύση ή στο μεγαλύτερο πρόβλημα στην εξάπλωση του κορονοϊού Covid-19 ..

Ο τόπος μας η Ξάνθη, σε αναλογία με τον πληθυσμό του, κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά κρουσμάτων αλλά και θανάτων στην Ελλάδα .

Καταλαβαίνω την δυσκολία που έχετε στο ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ , στην ανάγκη να περπατήσετε και να ξεφύγετε από όλες τις σκέψεις που καθημερινά κοντεύουν να σας τρελάνουν ..
Όμως εικόνες σήμερα , σαν και αυτή της φωτογραφίας, σίγουρα πρέπει να τις αποφύγουμε…

Το ότι έχουμε την δυνατότητα με ένα SMS να βγούμε για περπάτημα , δεν σημαίνει ότι πάνω από 300+ άτομα (μετρημένα) την ίδια ώρα, μπορούν κάνουν το γύρο της Εκτενέπολ..

Αυτός ο μήνας που έρχεται είναι ο πιο σημαντικός μήνας , για τις ζωές όλων μας…για όλους όσους αγαπάμε και θελουμε να προστατεύσουμε ..
Αποφύγετε τον συγχρωτισμό , τον συνωστισμό…
Σήμερα το κρούσμα ή ο θάνατος έχει χτυπήσει κάποιον που δεν γνωρίζετε , αύριο μπορεί να είναι κάποιος γνωστός ή φίλος , στο τέλος μπορεί να χτυπήσει και την δική μας οικογένεια …
Μετά θα είναι αργά …

Ας υποδεχτούμε με κάποια κιλά παραπάνω το καλοκαίρι , δεν θα είναι ενοχλητικό,αλλά θα έχουμε και δίπλα μας,τους δικούς μας ανθρώπους.
Έτσι κι αλλιώς η Ολυμπιάδα μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι του 2021…καιρό για προετοιμασία, έχετε πολύ…

Αλλά τώρα,
ΟΛΟΙ έχουμε ΕΥΘΥΝΗ…

Μένουμε Σπίτι..

Share it