Search

Ανάλυση του αγώνα: Παουιάν – Ταϊβάν Μπιρ

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 14:00 και αφορά αναμέτρηση της Basket League Ταϊβάν. 

Μάθε και εσύ ποιες είναι οι καλυτερες στοιχηματικες εταιριες στην ελλαδα

Έδειξε χαρακτήρα η Παουιάν στον χθεσινό αγώνα, κόντρα στην Ταϊβάν Μπανκ και διατηρήθηκε «ζωντανή» στην μάχη για την δεύτερη θέση (85-80). Έκανε κάκιστο πρώτο ημίχρονο με πολλά ατομικά λάθη και άστοχα τρίποντα, που την έφεραν σε κάποιο σημείο στο -9, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της. Μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου είχε ανατρέψει την κατάσταση έχοντας προβάδισμα εφτά πόντων, εντούτοις στο τελευταίο τετράλεπτο είδε την αντίπαλο της να την φτάνει και παραλίγο να χάσει. Δεν κράτησε για πολύ η χαρά της όμως, αφού λίγο αργότερα η Γιουλόν κέρδισε την σημερινή της αντίπαλο και την προσπέρασε στην βαθμολογία.

Αήττητο ήταν και πάει για την Ταϊβάν Μπιρ. Παρουσιάστηκε αγνώριστη στο χθεσινό ματς με την Γιουλόν και είδε το σερί των εννέα διαδοχικών νικών να διακόπτεται, χάνοντας πανεύκολα  91-70. Από τα πρώτα λεπτά κιόλας ήταν πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά, ενώ έχασε κατά κράτος την μάχη της ρακέτας ο Ζαΐτσεφ με αποτέλεσμα ο Ουκρανός να αντικατασταθεί στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Εκεί αποδείχτηκε ότι ήταν η «αχίλλειος» πτέρνα της, αφού πέρα από τα πολλά χαμένα ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση, έβγαζε «φόβο» κάθε φορά που έβγαινε μπροστά από τον ύψους 2.26 μέτρων αντίπαλο σέντερ. Βαθμολογικά δεν επηρεάστηκε, καθώς έχει εξασφαλισμένη ουσιαστικά την πρώτη θέσης της κανονικής διάρκειας.

Εκτίμηση: Άγνωστο το πώς θα αντιδράσει μετά την χθεσινή ήττα η πρωτοπόρος Ταϊβάν Μπιρ. Είναι πάντως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν μπορούμε να την υποτιμήσουμε. Η Παιουάν θέλει την νίκη στην μάχη για την δεύτερη θέση, αλλά χθες δεν έπεισε. Επειδή αμφότερες κουβαλάνε κούραση θεωρούμε ότι δύκολα θα ξεπεράσει το σκορ τους 183.5 πόντους.

Share it