Search

Την Τετάρτη η τηλεδιάσκεψη της UEFA για τα παιχνίδια, τις συμβάσεις και τις μεταγραφές!

Μια αρκετά σημαντική τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει η UEFA την Τετάρτη (1/4) όπου έχουν κληθεί να μετέχουν και τα 55 μέλη των ενώσεων της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Σε αυτή και μετά από δύο εβδομάδες που τα γκρουπ εργασίας έβαλαν κάτω δεδομένα θα γίνει παρουσίαση για τις εξελίξεις που υπάρχουν και η συζήτηση θα επικεντρωθεί όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση σε τρία πράγματα.

Πρώτον το ενδεχόμενο σχεδιασμό των αγώνων που έχουν αναβληθεί. Δεύτερον τις συμβάσεις και τους μισθούς των παικτών. Τρίτον τη μεταγραφική περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η UEFA έχει προσκαλέσει τους γενικούς γραμματείς των 55 μελών ενώσεων της σε τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 1 Απριλίου το μεσημέρι ώστε να μοιραστούν μια ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των δύο γκρουπ εργασίας που δημιουργήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες και να συζητήσουμε τις επιλογές που υπάρχουν για τον ενδεχόμενο σχεδιασμό των αγώνων.

Η συνάντηση θα εξετάσει τις εξελίξεις σε όλες τις χώρες μέλη της UEFA, των εθνικών ομάδων και των συλλόγων της UEFA, καθώς και τη συζήτηση σχετικά με την πρόοδο της FIFA και σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε θέματα όπως οι συμβάσεις παικτών και τι θα γίνει με τις μεταγραφές”.

Share it