Search

Το μήνυμα του πρώτου ανθρώπου που νίκησε τον κορονοϊό στην Αλεξανδρούπολη!

Έπειτα από 14 μέρες στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο πρώτος ασθενής που νόσησε από κορονοϊό στην Αλεξανδρούπολη πήρε σήμερα Κυριακή εξιτήριο.

Λίγες ώρες μετά την έξοδο του από το Νοσοκομείο, ενημέρωσε για την κατάσταση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ευχαριστώντας παράλληλα τους γιατρούς χαρακτηρίζοντας τους ήρωες.

Το μήνυμα του:

“Αγαπητοί φιλοι….είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ.!!!!!!!
κάναμε δύο φορές το τεστ και βγήκε αρνητικο.Πλέον ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ !!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας.τα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης, μου έδωσαν μεγάλη δύναμη ώστε να ανταπεξέλθω σε αυτην την δύσκολη μαχη, αυτές τις 14 μέρες παραμονής μου στο νοσοκομείο.

Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΑ.αυτοι οι ανθρωποι αφηνοντας πίσω τις οικογένειές τους και με ρίσκο την ζωή τους όχι μόνο μου παρείχαν άριστη φροντίδα,αλλα μου έδειναν και θετική ενέργεια και μου ανέβαζαν την ψυχολογια.
Είναι πραγματικοι ΉΡΩΕΣ.!!!!! Ευχαριστώ πολύ τον Δντη της ΜΕΛ Γιατρο κ.Παναγοπουλο που ακούραστος όλη μέρα κάθε μερα δίνει μάχη μαζί με τον βοηθό του ειδ.γιατρο κ. Πετρακη καθώς και τους Στρ.Ιατρους κ.Μιχο και κ.Παπαζογλου που πρώτοι κατάλαβαν τι συμβαινει και ενήργησαν άμεσα.

Αγαπητοί φίλοι μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί ενωμενοι, κάνοντας κατι κάτι απλό αλλά τόσο σημαντικο.ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Για τέλος αφήνω εδώ μια απο τις πιο αισιοδοξες μουσικές που έχω γραψει για μια θεατρική παράσταση του F.G.LORCA.

Δείχνει την ομορφιά του κόσμου που ζουμε…Για αυτό αξίζει να μείνουμε σπίτι…να εξαφανίσουμε το θεριο για να απολαύσουμε και να επανεκτιμησουμε και πάλι αυτήν την ομορφιά”.

Share it