Search

Τηλεδιάσκεψη μέσα στη βδομάδα για το μέλλον του Ελληνικού πρωταθλήματος!

Οι ομάδες της Super League ενημερώθηκαν πως την ερχόμενη εβδομάδα, έχουν ακουστεί διάφορες ημέρες όπως Δευτέρα(30/3), Πέμπτη(2/4) η Παρασκευή(3/4), χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η μέρα και η ώρα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη ώστε να τεθούν κάτω όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει με την έξαρση του κορονοϊού και στην Ελλάδα και να γίνει μια πρώτη συζήτηση για το πότε θα μπορούσε και αν θα μπορούσε να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το sport24.gr, αυτό που πιέζει είναι τα τηλεοπτικά συμβόλαια που έχουν οι ομάδες και το γεγονός πως αν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα τόσο η «NOVA» όσο και η «ΕΡΤ» δεν θα δώσουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στις ομάδες.

Στην τηλεδιάσκεψη που δεδομένα θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να τοποθετηθεί ως ορίζοντας για την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος τα μέσα Μαΐου με δεδομένο ότι τουλάχιστον μέχρι 30/4 αναμένεται να αναβληθούν οι κάθε είδους προπονήσεις σε αγωνιστικούς χώρους.

Οπότε αν δοθεί το ελεύθερο ώστε την 1 Μαΐου να ξεκινήσουν προπονήσεις τότε μετά από διάστημα δύο εβδομάδων θα μπορούσε να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα με παιχνίδια ανά τρεις μέρες και να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου.

Περισσότερα βέβαια αναφορικά με όσα θα συζητήσουν οι ομάδες στην τηλεδιάσκεψη θα γίνουν τη Δευτέρα.

Share it