Search

Τρία αεροσκάφη της “Ellinair” καθηλωμένα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Όλες οι αεροπορικές εταιρείες του κόσμου έχουν δεχθεί ισχυρό χτύπημα με την πανδημία που ξεκίνησε από την ΚΙΝΑ και επεκτάθηκε σε όλο τον πλανήτη.

Απαγορεύσεις εκ μέρους κυβερνήσεων πολλών χωρών για πτήσεις που συνδέουν τις πρωτεύουσες τους με αυτές άλλων χωρών ή διακοπή των εσωτερικών γραμμών για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, κοινωνικής αλληλεγγύης και περιορισμού μετακίνησης επιβατών, έφεραν- λόγω των ανωτέρω – στην πίστα του αεροδρομίου της πόλης μας τρία αεροσκάφη της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας “ELLINAIR”.

Η Ellinair είναι αεροπορική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, θυγατρική του Mouzenidis Group, και εκτελεί τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Μακεδονία” και το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” σε 10+ προορισμούς στην Ελλάδα και σε 30+ πόλεις της Ουκρανίας, της Ρωσίας, της Γεωργίας και της Λετονίας του Καζακστάν, της Γερμανίας και της Κύπρου.

Η εταιρεία συστάθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2013 και συνέδεσε, με απευθείας πτήσεις, πόλεις του εξωτερικού με γνωστούς ελληνικούς προορισμούς.

Στις 15 Ιουνίου 2015 ξεκίνησαν και τα δρομολόγια εσωτερικού της εταιρείας. Ο αρχικός σκοπός δημιουργίας της ήταν να εξυπηρετήσει τον μεγάλο όγκο τουριστών, κυρίως από τη Ρωσία, οι οποίοι επισκέπτονται τη χώρας μας μέσω των τουριστικών πακέτων του Mouzenidis Travel.

Ο στόλος της αποτελείται από:
1 Airbus 319, 144 θέσεων
4 Airbus 320, 180 θέσεων
που είναι ενταγμένα στο ελληνικό νηολόγιο και τα οποία υπόκεινται σε συνεχείς αυστηρούς ελέγχους από την ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας).

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ…

Πηγή: Facebook Γιάννης Μαλκίδης

Share it