Search

Δωρίζει αναπνευστήρες στο Νοσοκομείο Αλεξ/πολης ο Σύλλογος Καρκινοπαθών «ΣυνεχίΖΩ»

Την πρόθεση του να κάνει μία σημαντική δωρεά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου «ΣυνεχίΖΩ». Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο σύλλογος «σταθμίζοντας τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και θέλοντας να συμβάλουμε κι εμείς στη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και συγκεκριμένα του νοσοκομείου μας, προτιθέμεθα αξιοποιώντας δωρεές προς το σύλλογο καθώς και χρήματα από το αποθεματικό μας, ν’ αγοράσουμε ΑΜΕΣΑ και στη συνέχεια να δωρίσουμε στο ΠΓΝΑ , δύο ή και τρεις αναπνευστήρες, με σκοπό τον εξοπλισμό της ΜΕΘ, ή όπου αλλού κριθεί αναγκαίο».

Ο Σύλλογος βρίσκεται σε επικοινωνία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για την ολοκλήρωση της δωρεάς, ενώ υπενθυμίζεται ότι το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έχει ανακοινώσει τη χρησιμότητα των δωρεών τη συγκεκριμένη περίοδο.

Για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει κάποια δωρεά, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά στον αριθμό: 25513 53102 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Πηγή: reportal.gr

Share it