Search

Video: H καμπάνια “Kick Out Coronavirus” της FIFA έχει Μέσι, Άλισον και Ετό να δίνουν συμβουλές πρόληψης!

Μία νέα καμπάνια με σλόγκαν “Kick Out Coronavirus” δημιούργησε η FIFA σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όπως έγινε γνωστό σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο και ο πρόεδρος του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

Οι δύο άνδρες ανέλυσαν τη σημασία μίας τέτοιας ενέργειας, με τον Γκεμπρεγέσους να υποστηρίζει πως “η συνεργασία με τη FIFA μας πρόσφερε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί με πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Η κοινή μας καμπάνια είναι για να διώξουμε τον κορονοϊό. Kick out coronavirus. Αυτό είναι το μήνυμά μας”.

“Πρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και την ηγετική μας διάθεση”, είπε από τη δική του μεριά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο, ενώ συμπλήρωσε πως “θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι μέλη αυτής της καμπάνιας”.

“Η καμπάνια μας θα περιλαμβάνει γραφήματα και βίντεο τις επόμενες μέρες για να δείξουμε πόσο παγκόσμια είναι η εποχή μας. Τα παγκόσμια προβλήματα απαιτούν και παγκόσμιες λύσεις. Να υπενθυμίσουμε πως όλοι είμαστε το ίδιο είδος, το ανθρώπινο είδος. Η υγεία έρχεται πρώτη πάντα”. “Με πειθαρχία και συνεργασία θα νικήσουμε”, πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα, στο twitter της FIFA ανέβασε ένα video με πέντε συμβουλές για την καταπολέμηση του κορονοϊού, στο οποίο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Λιονέλ Μέσι, ο Σάμουελ Ετό και ο Άλισον Μπέκερ. Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ ζητάει από τον κόσμο να πλένει τα χέρια του συχνά με σαπούνι ή αντισηπτικό, ενώ ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπάρτσελόνα προτείνει “να μην αγγίζετε το πρόσωπό σας, τη μύτη, τα μάτια ή το στόμα σας. Αυτό αποτρέπει τον ιό από το να μπει στο σώμα σας”.

Τέλος, ο Ετό τονίζει τη σημασία του “Μένουμε Σπίτι”, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι ο καθένας από εμάς να ακολουθεί τις εντολές, τις συμβουλές αλλά και τις οδηγίες των ιατρών. Το βέβαιο είναι πως θα ακολουθήσουν κι άλλα παρόμοια video.

Δείτε το video:

Πηγή: news247.gr

Share it