Search

Θετικός στον κορονοϊό ο Σλούκας και η μισή Φενερμπαχτσέ!

Η τουρκική Λίγκα δεν έβαζε λουκέτο, οι αγώνες συνεχίζονταν, μέχρι η κυβέρνηση να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να προχωρήσει σε ολικό λουκέτο στον αθλητισμό της χώρας. Στη Φενέρμπαχτσε, πάντως, δεν γλίτωσαν από τον κορονοϊό και πλέον είναι αρκετά τα μέλη της ομάδας που έχουν προσβληθεί από τον φονικό ιό που εξαπλώνεται με τρομερή ραγδαιότητα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Όπως αναφέρει το sport24.gr, ο Κώστας Σλούκας όντως νοσεί, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα το Σάββατο (21/3) στον τουρκικό Τύπο, όχι όμως και ο Γιαν Βέσελι το όνομα του οποίου “έπαιξε” στα σχετικά ρεπορτάζ αλλά τελικά δεν ήταν θετικός στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Δεν την γλίτωσε, αντίθετα, ο Τζίτζι Ντατόμε και η σύντροφός του, ούτε ο νεαρός Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και ο σέντερ Αχμέτ Ντουβερίογλου, την ώρα που από τον ιό έχουν επίσης προσβληθεί τόσο η υπεύθυνη Τύπου της ομάδας, όσο και ο γενικός της διευθυντής που είναι σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης αλλά οχι σε κρίσιμη κατάσταση όπως ανέφεραν κάποιες πληροφορίες τις τελευταίες ώρες.

Μένει να δούμε αν ο αριθμός θα μεγαλώσει τις επόμενες ώρες, με την Τουρκία να βλέπει τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται τις τελευταίες μέρες και την κατάσταση να μοιάζει πλέον αρκετά δύσκολη.

Share it