Search

Το “You’ll Never Walk Alone” στο πλευρό όσων δοκιμάζονται από τον κορονοϊό!

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται στην Ευρώπη και οι περισσότεροι λαοί της Γηραιάς Ηπείρου βρίσκονται σε καραντίνα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνουν οι κατά τόπους κυβερνήσεις ενάντια στην εξάπλωση της νόσου.

Οι Ευρωπαίοι προσπαθούν ν’ ανταπεξέλθουν σε αυτό το κλίμα της αυτοαπομόνωσης και των περιορισμών και ο Ολλανδός ραδιοφωνικός παραγωγός, Σάντερ Χόοχεντοορν, έριξε την ιδέα για ν’ ανέβει η ψυχολογία στην καθημερινή μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Πρότεινε σε παραγωγούς από όλα τα μέρη της Ευρώπης να παίζουν στους σταθμούς την ίδια ώρα κάθε πρωί τον ύμνο της Λίβερπουλ ως ένδειξη αλληλεγγυης.

Η πρόταση για το  θρυλικό You’ ll Never Walk Alone που αποτελεί σήμα-κατετεθέν των ρεντς, οι οποίοι δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα πριν από τα ματς της ομάδας στο Άνφιλντ δεν άργησε να βρει υποστηρικτές.

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί από την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, τη Φινλανδία, τη Σλοβακία, τη Ρουμανία και την Ισπανία ανταποκρίθηκαν κι έτσι το You’ ll Never Walk Alone θα παίζει ταυτόχρονα στον αέρα κάθε πρωί από την Παρασκευή στις 09:45 (ώρα Ελλάδας).

Share it