Search

Νομός Ροδόπης: Ποιές λαϊκές θα πραγματοποιηθούν και ποιές όχι!

Σε δύο Δήμους του νομού Ροδόπης θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι λαϊκές αγορές το ερχόμενο διάστημα, ενώ στους υπόλοιπους δύο αναστέλλουν τη λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Μαρώνειας-Σαπών και ο Δήμος Αρριανών, έδωσαν το πράσινο φως για την λειτουργία των Λαϊκών Αγορών στην επικράτειά τους.

Από την άλλη ο Δήμος Κομοτηνής με ανακοίνωσή του φρόντισε να ενημερώσει και πάλι τους πολίτες του για τη σημασία του να “Μείνουν Σπίτι”:

“Ο Δήμος Κομοτηνής – σε συνέχεια των μέτρων πρόληψης που έχει λάβει για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και εξακολουθώντας να ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας της χώρας μας- αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών, που πραγματοποιούνται στην επικράτεια του Δήμου Κομοτηνής. Στους συμπολίτες μας συστήνουμε για άλλη μια φορά να παραμείνουν ψύχραιμοι, τηρώντας με αυστηρότητα και με απόλυτη συνέπεια τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Κυρίως, όμως, να παραμείνουν στα σπίτια τους, συμβάλλοντας κι αυτοί με τη σειρά τους στις προσπάθειες του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Δήμος Ιάσμου, αφού όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση: “Αναστέλλεται – ακυρώνεται η λειτουργία λαϊκών αγορών Ιάσμου και Σώστου έως την 31η Μαρτίου 2020.”

Share it