Search

Πανελλήνιο Εφήβων: Χωρίς ομάδα της Θράκης, αλλά με 8 Θρακιώτες αθλητές το Final 4!

Ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος καθώς αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Άρη και έτσι το Final 4 θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κάποιας ομάδας από την ΑΜ-Θ.

Το ότι δεν θα υπάρχει θρακιώτικη συμμετοχή βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει θρακιώτικο ενδιαφέρον, αφού 8 παίκτες θα βρεθούν στο φετινό Final 4 που θα πραγματοποιηθεί 20-22 Μαρτίου σε έδρα που θα γίνει γνωστή σύντομα από την ΕΟΠΕ.

Ξεκινώντας λοιπόν από την ομάδα που απέκλεισε τον Εθνικό, τον Άρη, συναντούμε δύο αθλητές και πιο συγκεκριμένα τους Αλέξανδρο Αλεξάκη και Κώστα Τέλιο από την Αλεξανδρούπολη.

Στην έταιρη ομάδα της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στο Final 4, τον Ηρακλή αγωνίζονται οι Εβρίτες Θανάσης Κεσεσίδης, Χρήστος Ντούμας & Βαγγέλης Κεσούδης (από Φέρες ο πρώτος και από Σουφλί οι άλλοι δύο), καθώς και ο Ξανθιώτης Μιχάλης Κοτόρνος.

Από τις δύο ομάδες της Αθήνας που θα λάβουν μέρος, τον Μίλωνα και τον Παναθηναϊκό, στον πρώτο παίζουν δύο παιδιά από την Αλεξανδρούπολη. Ο λόγος για τα αδέρφια Νίκο και Χρήστο Ηλιακόπουλο που θέλουν να κατακτήσουν τον πρώτο τους τίτλο σε πανελλήνιο επίπεδο.

Το πρόγραμμα του Final 4 έχει ως εξής:

1η αγωνιστική – Παρασκευή 20 Μαρτίου

Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Σ. Άρης

2η αγωνιστική – Σάββατο 21 Μαρτίου

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Α.Σ. Άρης – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

3η αγωνιστική – Κυριακή 22 Μαρτίου

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – Α.Σ. Άρης

Share it